Utmaningens resultat

2014-02-20 @ 12:45:44
 
 
Nu är resultatet inne från röstningen av vilken utmaning ni ville se mig och Soffi göra. Jag avslutade röstningen på min blogg igår eftersom många klagat på att de inte kommit in på bloggen efter att de röstat, och så vill vi ju inte ha det, och jag vet inte varför det inte fungerade så därför tog jag bort hela Pollen. Men vill ni se resultatet ska ni klicka på denna länk..
 
Igår kväll var ni 416 personer som röstat, och det blev överlägset flest röster (med hela 159 röster)  på aternativet var jag och Soffi ska ta en ridlektion på en lokal ridskola och på en av deras ridskolehästar.  Och på andra plats kom att vi skulle delta i en hopptävling och på tredje föll det på att vi skulle rida våra hästar med enbart ett grimskaft runt halsen och rida lite dressyr på det sättet.
 
Nu är Soffi på semester i Thailand i två vecekor, men när hon kommer hem ska vi fixa utmaningen. Har ni några önskemål på vilken ridskola här i trakten vi ska ta ridlektionen på, eller får det vara vid vårt stall Vasa Hubertus? :)

Kommentarer
Postat av: Sara

Jag lyckades inte rösta för det funkade inte, och sedan kom jag inte in på bloggen. Men jag skulle också ha röstat på det som vann ändå. Hehe. Bara det går att ordna smidigt så skulle jag kanske föreslå att ni gör det någon annanstans än ert hemstall :)

2014-02-20 @ 13:39:24 / URL: http://www.saralene.blogg.se
Postat av: AnnaK

Jag tycker ni ska rida på isis-stallet i Sundom. Det skulle vara kul att se speciellt Sophia på en "förvuxen shettis". Hon kan ju det mesta inom dressyr så därför hade det kanske varit en upplevelse/utmaning för henne att prova på att tölta istället för att hon skall rida igenom/till en ridskolehäst.

2014-02-20 @ 14:30:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo