Ett år äldre

2014-01-15 @ 22:32:00
Idag var det min tur att bli ett år äldre. Idag är det 23 år sedan jag kom till världen. Det roliga är att jämnåriga säger "fy vad jag blir gammal", men jag tycker jag känner mig så liten när jag säger att jag är 23 år..  Så egentligen säger jag helst inte hur ung jag är, haha! 
 
Födelsedagen blev lite annorlunda detta år eftersom pojkvännen var borta och jobbade och familjen är på olika håll, så jag vaknade för första gången upp på min födelsedag av egen väckarklockan och inte av sång eller paket. Men så är det att bli äldre, tydligen. Men när jag varit vaken ca 30 min kom första samtalet och jag fick fina sånger av syste roch pojkvännen och på praktiken fick jag fina tuplaner av de som jobbar där, så det värmde ju hjärtat massor! Tack!! Men bästa med dagen var nog programmet för kvällen då det bar av till solf manegen med Sophia
 
Jag blev verkligen så glad när jag fick messet om jag ville hänga på, man är så grymt beroende av andra när man inte äger eget släp, så att inte behöva "tränga" sig på alla gånger känns ganska skönt, för ingen vill ju vara till besvä!! Det måste ha varit en av de roligaste färderna so far till Solf manegen, för skrattmusklerna fick man verkligen tränade på både dit och tillbakavägen, och själva ridningen gick helt okej!
 
Jag red inte alls länge, kanske 35 min? Ville bara köra igenom gångarterna och mjuka upp gubben lite eftersom han inte blivit ordentligt genomriden på kanske 5-7 dagar (minns inte när vi var till manegen senast)? Matti lyssnade helt bra, men jag fick inte honom så mjuk som jag velat, men jag nöjde mig ändå med 35 min för att vara rättvis mot Matti också som inte gjort något mera krävande på flera dagar.
 
Sophia hade skaffat nytt objektiv också till sin kamera så vi fastnade lite på bild i framskrittningen och de första travstegen. :) Tack Soffi för bilderna!! 
 
 

Kommentarer
Postat av: ・゚♥ ✞ ✧:* Neapocalypse - Sveriges unikaste hästblogg! *:・゚♥ ✧* ▲

Åhh grattis! :) ♥ nu måste du ändra i din sidomeny hihi ^^

2014-01-16 @ 07:23:50 / URL: http://neapocalypse.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo