Nans träning

2014-01-20 @ 22:15:45
Jag har ju helt glömt att skriva att idag och i morgon är det Nans träningar på G. Ikväll red jag 19:15-20:15 i Solf och det gick till min förvåning helt bra!
 
Som jag tidigare skrivit är en bra lektion en där jag känner skillnad från då det går sämre till att det går bättre, och idag fick bättre känsla i traven hur jag skulle påverka baken och bogen utan att tappa Mattis balans i alla gångarter. Jag fick dessutom visa upp det momentet som gör mig osäker och jag fick "godkännande" att jag är på rätt väg och Matti bara är så svag i sin bakdel ännu.
 
Jag är just nu i ett stadie då jag behöver mycket beröm och pepp för att våga utmana mig och Matti, för just nu känner jag mig så okunnig och osäker om jag gör rätt gällande mycket inom ridninge. Jag känner mig emellanåt inte rättvis alls mot Matti då jag har så fruktansvärt mycket att lära mig samtidigt som jag ska ta Matti vidare. Då jag älskar den där hästen så otroligt känner jag mig så hemskt då jag "provar" mig fram på honom, eftersom Matti har det största hjärtat jag fått uppleva hos en häst, och det känns så hemskt att han då ska få "lida" för min okontrollerade kropp.
 
Men i morgon kl 18-19 blir det följande lektion i Solf och till det efterlyser jag någon som kan komma med och fota/filma. Idag hade jag turen att ha med min goda vän Ansu, men i morgon tror jag inte någon hinner filma eller fota destu mera?
 
Video från dagens lektion kommer upp i morgon, ni får nöja er med foton för ikväll! :)
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Kim

Ser fint ut! :)

2014-01-20 @ 22:20:01 / URL: http://justkim.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo