Träning dag 2

2014-01-22 @ 15:32:00
Igår var det då andra dagens träning för Nan. Det var lugnare tempo och mera sidvärtes och lite check att dagen innans träning slagit rot i våra hjärnor och blivit bearbetade under natten, och visst hade det gjort det för både Matti och mig.
 
Det var riktigt roligt att rida och se hur han snappat upp saker och ting sedan måndagen, och det var färre missförstånd och hela Matti var mjukare i sidorna och vi fick pusha gränsen lite till med vad som är bekvämt och vad som är jobbigt för både han och mig.
 
Svårast har för mig har varit att rida varje steg och sedan njuta av färden och bara sitta i rätt stunder, men det kommer, min sits har i alla fall blivit bättre i traven så det känns skönt, och att få pepp o beröm känns alltid lika roligt. 
 
Vi jobbade en del båda dagarna med skritten eftersom den lätt blir passtaktig med Matti eftersom han har så kort kropp men tar så stora skrittsteg, så där gäller det verkligen att rida ihop honom, och då jag har svårt med det så gjorde vi mycket öppnor och förvrängda öppnor och slutor i skritten och i övergångarna. Jag kan inte annat säga än att jag var super nöjd med min häst. I höst har han verkligen tagit ett steg framåt igen i rätt riktning.
 
Linn red efter mig så hon fotade några foton när vi värmde upp lite, men kameran var inte så bra inställd så det är lite suddiga bilder
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Malin

Vilken väldigt fin blogg du har! Och häst såklart! :)

Svar: tack ska du ha!! :)
Annu Åkers

2014-01-22 @ 16:27:02 / URL: http://mindcooler.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo