Vi får hoppas på operation

2014-01-28 @ 15:40:00
Det har gått framåt med min stressfraktur i foten och jag fick igår beskedet att jag ska få prata med en ortoped på centralsjukhuset angående eventuell operation av foten, så ni kan ju gissa om jag blev glad! Men samtidigt som jag belv glad att det äntligen KANSKE ska göras något åt foten så slog tanken mig om motionering och skötsel av Matti. Jag kommer vara 1-2 veckor sjukskriven, och vem vet hur länge det kommer ta innan såret är bra och jag kan rida normalt igen?
 
Nu är ingenting säkert om det över huvudtaget blir operation, men OM det blir så hoppas jag det blir nu i vår, för på sommaren har jag jobb som jag måste kunna gå och belasta foten (+ att jag vill hinna tävla lite), så att vara sjukskriven då är helt uteslutet och ekonomiskt omöjligt då jag lever på sommarlönen länge, och på hösten gör jag mina sista 10 veckors praktik och kan jag inte närvara då så flyttas mina studier fram, så det är inte heller något alternativ. Så med andra ord är det nu i vår eller nästa jul som det gäller om foten ska opereras!
 
Så om operationen blir nu i vår kommer jag behöva hjälp att motionera och ta hand om vardagliga grejer med Matti när jag hoppar fram på kryckor en kort period (det är ingen stor operation, så jag är ju inte direkt handikappad en lång tid) men eftersom Matti är min ögonsten så kommer jag ju inte kunna hålla mig borta från stallet, men jag måste bara inse  redan nu att jag kommer behöva hjälp. Så jag har redan funderat ut vem jag ska fråga om hjälp av  både vid motionering och skötsel av Matti, eftersom ni vet från tidigare att jag värdesätter kärleken och bemötandet gent emot hästen oerhört högt.
  
Min snuttis <3  Usch, bara tanken av att någon annan ska göra det mesta med Matti känns rent ut sagt skit, men hoppeligen blir det operation och foten blir bra så jag kan röra mig och sporta som en normal 23 åring snart igen! :)
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Neapocalypse - ・゚♥ ✞ - alternativ blogg & hästblogg ♥

Vad roligt! Att du ska äntligen få göra något åt det alltså, förstår att det kan kännas jobbigt att inte kunna rida Matti men det är ju ändå bara två veckor liksom :) Du skulle ju kunna vara med som instruktör, haha! ;)

2014-01-28 @ 18:37:29 / URL: http://neapocalypse.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo