VIDEO - Nans träning 20 jan 2014

2014-01-21 @ 10:49:00
 
Och i vanlig ordning har jag kortat ihop en 15 min lång film till4 min, och alla kommentarer hörs i klippet :)

Kommentarer
Postat av: Anonym

hur går det med din stressfraktur nu för tiden? är den helt läkt? tänkte då du inte klagat på den nu på länge på bloggen.

2014-01-21 @ 12:01:57
Postat av: Linn

Jag e själv intresserad av att rida för antingen Nan eller Lena Lahti, så därför undrar jag om de kommer till Solf manegen regelbundet eller om du bokar dem privat? Vad kostar en timmes privatlektion? :)

Svar: Lena har jag ridit för i flera år nu och jag tycker massor om henne eftersom hon hjälpt mig och Matti bäst. Henne bokar jag privat då hennes och mitt schema passar.
Nan blev jag tipsad av Lena, eftersom Lena också rider nu som då för Nan och hon tänkte att Nan ser någon bra övning till Mattis galopp som hon själv inte kom att tänka på, och sedan har jag bara lämnat kvar och tränar då jag har råd och hon pyssligt kommer till Vasa. Nan har nämligen en "träningsgrupp" i Vasa/korsholm som hon kommer upp från Helsingfors en gång i månaden (ungefär) och tränar, jag kom in i den träningsgruppen av en slump det just blivit en plats ledig då Lena frågade då i höstas. Hur det är i dagsläget vet jag inte med platser. Men går ju alltid att kolla :)
Annu Åkers

2014-01-21 @ 16:43:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo