Hjälp, nu kom sommaren!

2014-07-07 @ 12:55:15
Nu kom sommaren md dunder och brak, och såklart skall det komma lämpligt till att det är Nipsus träning idag och i morgon. Tur i oturen deltar jag bara en dag, och i morgon så Matti hinner vänja sig lite med värmen. Idag ska jag ändå rida honom på eftermiddagen så får verkligen hoppas det blivit svalare till det, annars simmar jag nog bort!
 
I helgen har vi tagit det lite lugnare, på lördagen red vi ut barbacka i terräng och igår fick han vara ledig så han hinner vänja sig lite med värmen och så att jag skulle få vänja mig. Jag får nämligen som en gamling ganska så jädrans tungt att anstränga mig i sådan här värme, så jag bor gärna på stranden när det kommer sådan här värme.
 
Jag tror också vi får börja låta hästarna komma in tidigare denna vecka, igår skickade Aino att Matti och hans hagkompis hade varit lite smågalna då det varit så mycke bromsar, så det är nog bara rättvist mot hästarna att låta dem komma in nu kanske denna vecka lite tidigare när det är så där extremt med bromsar och varmt!
 
I morgon är det då Nipsus träning och jag rider kl 14:25, så om någon har passligt att komma o fota får ni mer än gärna dyka upp :)

Kommentarer
Postat av: Annika

Fin häst :)

2014-07-07 @ 13:31:34 / URL: http://blogofphoto.webblogg.se
Postat av: Neapocalypse - ・゚♥ ✞ - alternativ blogg & hästblogg ♥

Måste ju vara så jobbigt att vara häst på sommaren :(

2014-07-07 @ 16:49:39 / URL: http://neapocalypse.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo