Nipsus dressyrtärning 8.7

2014-07-09 @ 12:45:06
Igår på Nipsus träning fick man verkligen arbeta röven av sig, för man körde med bara en liten paus 45 min i ett. Ett av mina störsa problem inom ridningen är att jag har svårt att andas, så jag blir fort helt slut och andfådd, så ni kan ju tänka er hur tungt jag hade när det var närmare 30 grader i solen. Matti blev bara mörkare och mörkare under träningspasset eftersom han bara blev svettigare och svettigare.
 
Under träningspaset fokuserade vi väldigt mycket på galoppen att få den aktiv och att få Matti att komma upp med ryggen och mig att sitta så stilla som möjligt och loss med benen. Det där att komma loss med benen från hästen är fasen svårt!!!
 
Traven gjorde vi faktiskt inte så mycket med då galoppen är den svårare gångarten så den fokuserades det därför mest på, oh fast den är tyngst för både mig och Matti blev jag glatt överraskad över hur bra Matti kämpade på i värmen. Sista varvet var jag så slut så det blev inte till något därför, men innan det var jag super nöjd!
 
Det gäller att försöka lära Matti nu att han ska fortsätta i den gångart och takt som jag bett honom när jag tar bort skänkeln, och HUR jag ska lära fick jag bra tips på och har uppgifter att jobba på nu till nästa gång! Jag är med andra ord super nöjd med träningen även om det ibland blev kortslutning i hjärnan då det gick på finska och jag förstod itne två uppgifter exakt hur de skulle utövas, men hoppas hon kommer ihåg jag är svenskspråkig så hon inte tror jag är SÅ trög, haha!
 
Lotta Kalamo var så snäll och kom och fotade träningen, så alla bilder nedan är hennes.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

<3

Kommentarer
Postat av: Tarja

Vad fina bilder och ni "matchar" så bra ihop med Matti :)

Svar: tack tarja! <3
Annu Åkers

2014-07-09 @ 13:03:05
Postat av: Jrmh

Superfin häst!

Svar: tack! :D
Annu Åkers

2014-07-09 @ 15:44:08 / URL: http://jemh.blogg.se/
Postat av: Annika

Så fin häst :)

Svar: tack!! :)
Annu Åkers

2014-07-09 @ 15:49:42 / URL: http://blogofphoto.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo