Nipsus träning

2014-07-08 @ 19:17:40
Jag är glad pengarna bara räckte till en träning för Nipsu, för i denna värme är jag helt och hållet schack matt! Jag svettades helt otroligt mycket och kände mig nästan svimfärdig ett tag, men det var bara att bita ihop och kämpa vidare i värmen, och visst var det tur det, för Matti gick så mycket bättre än han gjort på länge och kämpade stenhårt i samlingar i galoppen trots värmen!
 
Jag kommer ge en bättre återberättelse av träningen, men det är ju roligare att få det i text och bild, så jag väntar på att ha fått bilderna snälla Lotta var och fotade, så ni får höra mera om Nipsus givande träning  i morgon, nu ska jag åka iväg på mitt andra nattskift under tiden!
 
Goa Lena var på plats också under träningen och är alltid så snäll i sina ord. Hon har varit en sådan bra mental coach till mig så ni vet inte. Alla behöver vi någon som vet hur de ska formulera beröm för att man ska ta åt sig. Själv älskar jag att få beröm, men jag har svårt att ta det till mig då man lätt tänker "men så säger de bara för att vara snäll", känner ni igen er?
 
Nej men nu ska jag rusa iväg till jobbet, får se om denna natt slutar bättre än förra då jag började spy av värmeslag och skakade. Idag har jag i alla fall druckit minst 3 liter vatten (men under de intensiva 45 min svettades jag säkert ut minst 2 också.. Men vattenflaskan åker med!
 
Här är bilder från då Soffi hjälpte mig förra veckan istället så ni nu får se något av min fina häst!
 

Kommentarer
Postat av: Julia

Vilken härlig häst du har! Vad är det för sort? Ser nästan lite spansk ut tycker jag!

Svar: han är en blandning mellan Arabsikt fullblod och Torihäst :)
Annu Åkers

2014-07-09 @ 00:35:06 / URL: http://juliaoflund.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo