Det här med fördomar - DROP IT

2014-06-03 @ 12:00:00
Alltså på riktigt så börjar dessa feluppfattningar och fördomar gällande Vasa Hubertus gå mig på nerverna!! Påståenden som att vi är ett gäng divor som springer omkring där med märkeskläder, den ena snobbigare än den andra och inte bryr oss om våra häster utöver att de ska tränas så de presterar på tävling, gör mig så grymt provocerad.. Helt på riktigt, när har ni som har den här åsikten senast besökt oss på Vasa Hubertus (bortsett från tävlingar)??
 
 
 
 
 
 
Varför jag blir så provocerad när jag hör sådana här saker är för att dessa påståenden inte stämmer och då det är detta stall jag trivts bäst på hittills när jag hållit på med hästar. Alla är så goa och rara i stallet, och är man på dåligt humör när man kommer till stallet, åker man garanterat därifrån med gott humör eftersom hästarna och människorna där alla gånger omvänder humöret från botten till toppen! Att vi dessutom alla har så roligt tillsammans oberoende spårk, ålder eller kön känns så fantastiskt! Julfesten i julas och förra årets vårfest var så otroligt rolig att jag ser så fram emot nästa fest som blir i juli. Vilket gäng, vilken samhörighet, den biten kan jag förstå många kan vara avundsjuka på eller helt enkelt inte förstå hur bra vi har det och trivs ihop och där av ha förutfattade meningar..
 
 
 
Vasa Hubertus julfest 2013
 
 
 
Som jag tidigare skrivit har jag träffat helt underbara människor vid Vasa Hubertus som jag aldrig annars skulle ha träffat. Dessa människor peppar en när man tvivlar och är ledsen, är ärlig i alla situationer oberoende om man vill eller inte,  är ödmjuka och inspirerande, och p.g.a. alla dessa fina egenskaper har det resulterat i att jag fått otroligt viktiga vänner för livet. Så kanske det är också därför jag känner mig så grymt provocerad gällande felaktiga påsteåenden, eftersom alla dessa hästars ägare är min andra familj. Kommer man in i stallet hörs 99% av alla gångerna högljudda skratt just för att det är sådan atmosfär som vi har i stallet, vi delar glädje och sorg med varandra!! Och vad har kläder att göra med om man har ett hjärta av guld eller inte? Den diskussionen är så grymt löjlig att jag inte ens vill kommentera den!!
 
 
 
 
Igår kom jag hem från stallet med världens bredaste leende på mina läppar, jag mår bra där, jag älskar alla goa vänner jag fått lära känna i det stallet. Matti mår bra där, alla hästägare peppar varandra och har något att lära någon annan eftersom vi alla har våra egna erfarenheter, egna specialiteter, olika sorters hästar, och vi alla är öppna för förslag och vågar be om hjälp och ge hjälp om det behövs. Att vi dessutom många blivit så goa vänner att vi umgås utanför stallet gör allting bara så mycket bättre och gör gemenskapen och vänskapen så mycket starkare! Vi har roligt med varandra oberoende ställe vi umgås, ålder, eller ursprung.
 
 
 
 
 
Nu vet jag ju inte vad för människor som rört sig vid Vasa Hubertus tidigare, någonstans tycker man ju ryktena måste ha börjat och jag har som sagt endast varit vid Vasa Hubertus 1,5 år och innan det hade jag absolut inget med Hubertus att göra, MEN så fantastiskt gäng som är där nu gör att jag blir så grymt provocerad när jag hör negativa åsikter om stället då de som säger påståendena inte vet vad de pratar om. Det är mitt andra hem, min trygghet, min fristad, min energikälla, så förstå mig när jag känner jag måste klargöra för er hur saker och ting ligger till när jag hör felaktiga påståenden om ett ställe eller elakheter om människor som ligger mig mycket varmt om hjärtat, det blir personligt mot mig när det sägs något om min andra familj. Alla är välkomna att hälsa på och ta del av vår härliga stämning i stallet. Hur det varit tidigare kan jag inte uttala mig om, eftersom jag inte vet något om det, men jag kan istället säga hur bra vi har det där nu, och det är helt fantastisk stämning och härliga människor som rör sig där och bryr sig om varandra oberoende gren, nivå, eller ras på häst!  Punkt.
 
 

 
 
 
One big happy Family at Vasa Hubertus <3

Kommentarer
Postat av: Daniela

Fördomar kan få en att vilja slita håret av sig...

Svar: ja säg inte annat!! :)
Annu Åkers

2014-06-03 @ 13:40:56 / URL: http://Http://danielabackstrom.blogg.se
Postat av: linda

Såna med fördomar har ju helt klart svartsjuka bakom sig :D Otroligt sorgligt!

2014-06-04 @ 08:05:59
Postat av: Linda (Tipsy, Jadi & Luna)

Har inga fördomar mot de som är på Hubbe, men mot parkeringsområdet, det är svårt att slippa ner till Hundklubben då det står bilar+trailer parkerade mitt på vägen :(

2014-06-04 @ 09:06:38 / URL: http://linzun.blogspot.fi

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo