Mattis sår

2014-06-05 @ 15:07:38
Så svårt att fånga på bild med telefonkamerna, men så här såg Mattis sår ut igår, dag 2. Både jag och Calles ägare hade tur att inget värre hänt, för då Calle börjat bli så där aggressiv mot Matti kan det ha gått illa om Matti fått för sig att försvara sig och säga ifrån, nu hade Calle bara fått en skråma som svullnad upp lite på halsen. Som tur.. Matti hade ju tyvärr några sår flera, men man vet aldrig med de här hästarna..
 
Nu väntar vi bara på att elen ska fixas till Mattis hage så ska vi prova med en annan häst. Så kanske redan nu i helgen ska vi prova med hästen Tore.
 

 
Här på första bilden ser ni svullnaden av bettet vid sidan av Matti. Syns inte så super bra på bild, men man känner den destu bättre, och på andra bilden är såren som kommit av då pälsen rykt i bettet som orsakat svullnaden, .
 
 
Fick ingen bra bild men här är det djupaste av såren, detta rann det blod ur när jag hämtade in Matti från hagen i förrgår, nu kom skuggan på så man ser inte hacket så bra.
 
och här är värsta stället som är upp på rumpan som var störst och ömmade, så jag skulle aldrig ha vågat lägga ihop dem igen ifall det skulle blivit några värre skador, nu var det som tur väldigt ytliga som läker snabbt och inte påverkar motioneringen av Matti.

Kommentarer
Postat av: Linda (Tipsy, Jadi & Luna)

Det var den morgonen som jag såg att Calle jagade bort Matti från alla ställena var han ställde sej och stå och beta det lilla gräset som pickar upp ur jorden i hagen.

2014-06-05 @ 15:41:23 / URL: http://linzun.blogspot.fi
Postat av: Robex Lundgren

va har hänt?

Svar: blivit lite biten av hagkompisern.
Annu Åkers

2014-06-05 @ 19:18:16 / URL: http://ghgumman.blogg.se/
Postat av: Robex Lundgren

stakaren

2014-06-05 @ 20:23:58 / URL: http://ghgumman.blogg.se/
Postat av: JUNITJEJ

Aj, aj!

2014-06-05 @ 22:25:09 / URL: http://www.junitjejen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo