Världens bästa stallvänner

2014-06-22 @ 11:31:00
Jag har skrivit tidigare hur mycket jag tycker om mina vänner från stallet, och hur de blivit en andra familj! I torsdags visade de igen varför jag tycker så mycket om dem! Som ni kanske minns arrangerades det en Horse Show vid stallet som jag höll i trådarna för och planerade program och det mesta runt omkring det. Det var mycket mera jobb än jag trott och jag rev av mig håret ibland men allt blev riktigt bra till sist!
 
Efter shown fick jag bra feedback och beröm, och bara det gjorde mig otrolgit glad och räckte då så väl som tack! MEN nu hade de dessutom samlat ihop pengar till ett presentkort åt mig som tack för att jag höll i trådarna! Lipsill som jag är började jag ju fälla några tårar när jag fick kortet. Tänk att de tänkt på mig och tagit sig tid att hitta på något sådant där, det skulle ha räckt med alla tack jag fått, men det här värmde mitt hjärta det där lilla sista <3
 
Jag har bara de absolut bästa vännerna! Jag är så glad att jag fått lära känna dessa fantastiska varmhjärtade människor från Vasa Hubertus, jestas vad jag tycker om er alla!!
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo