Hur ser det ut för er?

2014-03-08 @ 17:53:24
Så här mysig ser vår ridplaner ut just nu.. Så jag valde ganska fort idag att rida mitt ridpass på parkeringen och upp och ner för backen till stallet var det ännu fanns grus, för nu är ridplaneran sandvälling igen och de 2-3 veckor som återstår att vänta på manegen känns olidligt långa!! :)
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Joe

Gud så vackert....saknar verkligen ridningen ibland! Vad har du för häst/-ar?

Svar: han är en blanding mellan Arabiskt fullblod och Torihäst :) 9 år gammal :)
Annu Åkers

2014-03-08 @ 20:38:35 / URL: http://yoginijoe.blogg.se
Postat av: Susanna

Vår bana är helt okej och def. ridbar. Även om det plaskar lite på typ spåret där alla rider så är den ändå fast och inte halkig. Den är kanon, går att rida på året runt.

2014-03-08 @ 22:34:31 / URL: http://susannalundgren.blogg.se
Postat av: Lena

Huadå vilka slask planer. Vi har ju helt perfekt vi nu förståss :D Vad ere som drar ut på tidin me manegen nu då? Tyckt an börja va klar..?? Kanske Hallmästerskapen är i fara för att an int e klar? Tänkt bottnin måst väl kanske ridas till nån tid innan an blir bra å..

Svar: jonå dessa planera är nog länge sedan de blev fixade, så nästa på to do listan efter manegen är att göra om dem när pengar finns :) Manegen väntar på besiktningen av vasastad, så inget vi kan påverka, bara vänta o vänta.. hoppeligen om 2-3 veckor borde den vara klar, så hallmästerskapen har blivit inhiberade från hubbe o ska arrangeras någon annanstans :/
Annu Åkers

2014-03-10 @ 10:46:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo