Jag blir inte klok..

2014-03-13 @ 19:53:00
Först vill jag säga tack för alla era tips och råd både här på bloggen och FB, vad ni är snälla som lägger tanketid på oss nu när jag river i mitt hår av rådlöshet. Nu idag var Matti precis som han brukar igen, harmonisk, mjuk och glad.. Gaah, jag blir knäpp i huvudet! Har det varit tillfälligt hans beteenden nu tidigare eller kändes inte krämporna idag då vi var och promenerade i skogen med Matti först 50 min, och sedan först red en ca 30 min dressyr på stora ridplanen som dessutom är i bättre skick, eller vad det berodde det på att Matti var sig själv igen??
 
Paula var snäll och kände lite på Matti, och hon noterade även hon precis som Lena gjorde för någon månad sedan att Matti reagerade lite i muskulaturen vid baken, så mina försök till stretchning med Matti har inte lyckats så bra med andra ord. Jag pratade och med Juulia också igen för att få mera klarhet i hur han faktiskt betett sig, och det verkar lite från hur hon upplevde saken och hur hon beskrev händelsen som om Matti hade vinden i benen i tisdags både när hon var på ryggen och han sedan fri i linan. Men då jag inte vet?!
 
Det kanske är dumt att säga, för vad vet jag egentligen, men jag är nästan säker på att det inte är någon med skelettet eller senor, men om det är muskulöst så konstaterar ju en veterinär det också, men om det är något annat, något djupare, ser en massör det då? Jag vet inte, jag är inte insatt. Jag vet som inte om jag ska vänta och se ifall detta beteende bara var tillfälligt, eller om jag ska åka och visa upp honom. För att lugna min magkänsla skulle jag ju vilja göra sistnämnda, men det kostar mera än det först nämnda.. USCH, nu igen är jag dålig hästägare när ekonomin ska spela så stor roll!! Men hur som helst, dålig eller inte, här kommer bilderna från 50 min promenaden i skogen!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Anonym

Snygg grimma, varifrån?

2014-03-13 @ 22:48:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo