Min största rädsla inom ridsporten

2014-03-23 @ 12:41:00
Min största rädsla inom ridsporten är att misslyckas. Många av er trodde säkert jag skulle skriva hoppning, och det är delvis sant, men där känner jag mera misslyckande när jag inte vågar hoppa små ynkliga hinder, och det ger känslan av att misslyckas. Jag behöver inte vara bäst, det är inte det som rädlsan för att misslyckas handlar om, men jag har inte kommit på riktigt vad rädslan för att misslyckas bottnar sig i..
 

 
 
Jag tror att även jag påverkas av pressen som finns bland unga att lyckas och bli så otroligt duktiga så väldigt fort. Jag är idag 23 år och det känns som att jag lärde mig rida på riktigt först för kanske 5 år sedan då jag började rida aktivare och träna med mina medryttarhästar för tränare. Idag upplever jag att det är vanligare med att barn och juniorer får sina första hästar och ges möjligheten att satsa på ridningen, ingen ur mitt kompisgäng hade häst i alla fall, och inte kände jag nästan någon som ägde en ägen häst före de närmade sig 16-17 år.
 

 
 
Jag menar inte att jag är missnöjd med de möjligheter jag haft, absolut inte, jag menar bar att mina förutsättningar att utvecklas som ryttare inte varit så häftiga. Därför har jag valt att satsa mycket av mina pengar på ridlektioner med Matti eftersom jag vill lära mig och jag det är först nu som jag har möjligheten att satsa lite mera. Jag prioriterar annorlunda än många jämnåriga, det är jag medveten om. De flesta som inte förstår min passion för hästar och ridning har mycket svårt att förstår hur jag aldrig har råd att komma med ut och festa, men det är just för att jag valt att lägga de pengarna på ridlektioner, transportkostnader och manegehyror för att ge mig möjligheten att bli bättre.
 
Jag vill tävla, jag vill faktiskt det, men det är rädslan för att misslyckas som bromsar mig hela tiden, och eftersom jag inte vill känna den känslan blir jag så fruktansvärt nervös och lägger käppar i hjulen för mig själv.
 
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Annika

Fin häst :)

2014-03-23 @ 13:47:40 / URL: http://blogofphoto.webblogg.se
Postat av: Joe

Härliga bilder

2014-03-23 @ 14:05:58 / URL: http://yoginijoe.blogg.se
Postat av: ctinas

Verkar så himla kul att rida! Skulle så gärna vilja..

2014-03-23 @ 14:20:54 / URL: http://ctinasunnegardh.blogg.se/
Postat av: Annster

Så vacker häst :)

Svar: tack! :)
Annu Åkers

2014-03-23 @ 15:30:07 / URL: http://annster.se
Postat av: Sofia

Fina bilder :-)

Svar: Tack ska du ha! :)
Annu Åkers

2014-03-23 @ 16:26:17 / URL: http://lovejournal.blogg.se
Postat av: Louise

Din häst är så otroligt fin! Modigt att våga erkänna idn största rädsla.

Svar: Tack ska du ha för de snälla orden! :)
Annu Åkers

2014-03-23 @ 18:06:40 / URL: http://vitmossa.blogg.se
Postat av: Neapocalypse - ・゚♥ ✞ - alternativ blogg & hästblogg ♥

Jobbigt! :(

2014-03-23 @ 20:37:28 / URL: http://neapocalypse.blogg.se/
Postat av: Susanna

Jag känner verkligen igen mig. Jag tycker att jag är ganska duktig med tanke på att jag har ridit så kort tid. MEN, ute på tävling är det ju bara jag som vet att jag inte ridit i mer än 1,5 år. Ingen annan vet ju det. Jättejobbigt tycker jag, för det känns som hur jag än gör så kommer jag misslyckas i alla andras ögon..

Svar: alltså jag är SUPER imponerad att du endast ridit 1,5 år! helt fantastiskt, du ska ha all cred för det, för det är DU som lärt sig så snabbt. Ju äldre man blir ju svårare blir det, elelr det tar längre tid att lära sig saker och ting!
Annu Åkers

2014-03-23 @ 20:58:46 / URL: http://susannalundgren.blogg.se
Postat av: Emmie

Vet att det ar jattesvart att se det sahar, men misslyckas du pa en tavling har du ju anda lyckats ta dig dit! Och misslyckas du i hoppningen, ja da har du ju i alla fall lyckats med att satta upp hinderna med tanken ATT det ska ga. Myrsteg ar alltid battre an inga steg. Och massa tack for din blogg. Kanns sa arlig, och alltid lika kul att se din och Mattis utveckling och lasa dina tankar om allt.

Svar: va snäll du är! Tack för de snälla orden! :)
Annu Åkers

2014-03-24 @ 15:21:20 / URL: http://enroosifrankrike.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo