Programträning

2014-03-01 @ 16:39:00
Sådär nu har jag fått rida igenom dressyrprogrammet, men jag blir så irriterad när jag rider 10 gånger sämre bara för att jag rider ett dressyrprogram och inte får rida hur jag vill. Min sits blir ostadigare, mina hjälper otydligare och Matti blir trögare. Det är bara så frstrerande att jag inte klarar av att rida varje steg från punkt till punkt utan bara styr i rätt gångart, typ..
 
Matti arbetade hur som helst på bra idag, men som vanligt försvann framåtbjudningen när jag red programmet, men min sists belv sämre också så det hör ju ihop.. Jag hade tänkte putsa utrustning när jag kom tillbaka till stallet från manegen, men jag var så fruktansvärt tröt toch hungrig så for hem och äta, och snart ska jag till stallet igen och putsa och dona med allt läder och tunna ur Mattis man så man ser representativ ut i morgon i alla fall.
 
Johanna som körde var snäll och filmade och fotade, så filmen med småsnuttar från då jag red programmet kommer upp senare ikväll, den laddas som bäst. Så ni kommer se hur stor skillnad det är när jag får rida hur jag vill (som bilderna är tagna från) och hur det ser ut när jag rider program. Det är ju sorgligt!!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Har inte haft användning av min halsduk på länge, men jag har inte velat slänga den då jag tycker så om den, så förstå den materiella glädjen då jag kom på jag kan ha den då jag rider! Visst vill man känna sig fin när man rider också! :)

Kommentarer
Postat av: Annster

Så fin häst :)

Svar: tycker jag också! :) tack!
Annu Åkers

2014-03-01 @ 19:34:19 / URL: http://annster.se
Postat av: Alinde

fin häst och fin ryttare där på ;) o självklart när motiven är fina så blir det fina bilder :D

Svar: nämen va snäll du är! tack!! :)
Annu Åkers

2014-03-01 @ 22:39:30 / URL: http://hotl.blogg.se
Postat av: Läsa bloggar

Nästan så man blir intresserad av ridsport efter att ha läst din blogg ett tag :)

OBS!
Nu kan du synas hos oss på Läsa Bloggar helt gratis. Det är superenkelt och går fort. Kommentera valfritt inlägg så tar vi en skärmdump på din blogg och länkar dig! Kram

Svar: så roligt att läsa! :D
Annu Åkers

2014-03-02 @ 00:14:32 / URL: http://lasabloggar.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo