Rätt utrustning

2014-03-07 @ 17:19:00
När jag tog fram mina ridkläder idag konstaterade jag hur fanastiskt roligt det är det här med att ha rätt utrustning, sporten man utövar blir så mycket roligare när man har rätt utrustning, och det underlättar framför allt!
 
Till hästen köper vi massa olika utrustningar till, men kommer alla ihåg att satsa på bra utrustning till sig själv?? Ridbyxor och tröjor till ridningen tänker många på, men hur många tänker på ex. sport bh? Jag tycker det är så otroligt obekvämt att rida med vanlig bh efter att jag för något år sedan började rida med sport-bh, och efter det föredrar att alltid rida med sport-bhframför vanlig bh. Vilken fantastisk uppfinning! Brösten guppar inte omkring utan hålls stilla och det känns tight och bra, plus att man slipper fundera om bh-bandet glider ner på axeln som jag hade problem med tidigare. Att de dessutom torkar upp snabbt om man blivit svettig (som jag alltid blir) är ju bara så otroligt bra, använder jag vanlig bh får jag på sommaren två blöta fläckar vid brösten, haha!
 
Tacka vet jag sport-bh'n!! :) Fiffig uppfinning det där och tusen gånger skönare för oss med bröst som guppar omkring! Brukar ni också ha sport-bh eller vanlig? Kanske inte något vanligt "hästinlägg" det här nu som andra ryttare skulle skriva, men jag tycker inte det är något konstigt! Sport-bh'n är så sköna!
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Emilia

Oj, jag har aldrig ens tänkt tanken att rida utan sport-bh:n! Så det är nog absolut det som gäller för mig! :)

Svar: nej det går som inte :P
Annu Åkers

2014-03-07 @ 21:13:51 / URL: http://emiliamariah.blogspot.fi/
Postat av: Susanna

Samma här, har aldrig ens tänkt tanken att rida i bh. Kanske för att jag är gammal handbollstjej. Träning = sport-bh.

Svar: ja men precis! Såklart jag förstår om man har mindre bröst eller stora bröst så känner man sig mera eller mindre beroende av sport-bh, men jag behöver hjälp av sport-bh för att de ska kännas skönare ;)
Annu Åkers

2014-03-07 @ 21:59:24 / URL: http://susannalundgren.blogg.se
Postat av: Lisa

Vilken snygg sportbh! Vars kommer den ifrån?

Svar: jag minns faktiskt inte varifrån jag köpte den? tror från Intersport eller något liknande? Den har några år på nacken, men är absoluta favoriten då den är så skönt!
Annu Åkers

2014-03-07 @ 22:23:27 / URL: http://sunnyday.blogg.se
Postat av: Daniela

Länge leve sport-BHn! :D
De gånger jag inte kunnat rida med mina sport-BHar (om de varit skitiga) och måste rida med vanlig BH så får jag just såna "tix", hela tiden rätta till BH-banden.. så störande :D

2014-03-08 @ 18:27:23 / URL: http://danielabackstrom.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo