Svettigt värre

2014-03-24 @ 15:50:00
 
 
I lördags var alltså jag och Matti till manegen efter en allt för lång paus från ordentliga ridpass! Det var riktigt roligt att rida igen, och Matti ömmade inget i ryggen idag heller. Jag var så tacksam att få åka med Soffi och Matti fick bekanta sig med stora Hilton som för övrigt tyckte att Matti var en liten fjant som skulle veta sin plats, haha! Men resan gick bra.
 
Jag fokuserade mest på tempoväxlingar efter bästa förmåga och volter för att få Matti lyhörd och mjuk, men då jag har så svårt i den där traven att sitta och INTE störa Matti med skänkeln, bättre märker jag det blivit men vi har en lång väg kvar för att få den mjuka känslan jämn igenom hela ridpasset, nu fick jag bara en mjuk och behaglig känsla emellanåt, men vi kämpar vidare som sagt! Både jag och hästen var svettig om bara den, tur att jag hade mörka ridbyxor om vi säger som så, haha! ;)
 
I slutet hoppade Soffi upp och provade Matti och även hon sade det samma som alla andra gällande Matti. Han är trevlig och ger känslan av att rida ponny med sina steg, och att han saknar suget framåt i galoppen. Men det var kul att se hur Matti började arbeta genom hela ryggen när Soffi red och hur han började bära sig bättre när en duktigare ryttare igen en gång satt på ryggen som kunde hjälpa honom utan att störa honom. Men han var ganska trött efter mitt pass på honom så det blev bara en kort snutt, men vackert så!
 
Soffi var så snäll också och fotade lite med min kamera efter att hon ridit och väntade på att jag skulle ha ridit klart! Tusen tack för det!! Eftersom solen sken in i manegen så blev det faktiskt helt bra bilder inne i manegen denna gång! :)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo