Wow, är det där min häst?

2014-03-03 @ 13:53:00
Inte alla tävlingar som domaren sen hoppar upp på ens häst och rider lite. Igår efter ritten (startade näst sist) så frågade jag om Anna ville hoppa upp och känna lite på Matti och se hur hon tycker han är idag, eftersom hon provred Matti för över 3 år sedan när han ännu var vid förra ägaren och innan jag kommit in bilden.
 
Wow, vilken häst jag har alltså! Där igen bevisas det att man inte får något gratis av den där hästen. Man måste vara duktig för att få honom att arbeta fint eftersom han inte har lätt att göra det av sig själv med ryttare på ryggen. Matti är snäll men tricky på det sättet, och snäll och lättriden är inte alla gånger samma sak. Ja, jag kan slänga vem som helst nästan upp på ryggen, på det sättet är han lätt då han sällan gör några bus, men att få honom i korrekt form och röra sig fint kräven en duktig ryttare, och man måste hjälpa honom så mycket ännu vilket gör det svårt för mig då vi lär oss tillsammans allting just nu..
 
Men alltså kolla in hur grymt SNYGG han var med Anna!! EN DAG, en dag ska jag också rida dressyrprogram med honom och han ska se så där fräsig ut! Skulle ni ha trott det var Matti om jag inte sagt det om jag bara laddat upp fotonen? Anna tyckte han var mjuk och fin framtill och det jag måste jobba med (som vi redan gör) är framåtbjudningen och styrkan i galoppen eftersom han skuttade med bakbenen för att komma undan med Anna då hon krävde mera samling.. Så de vi måste jobba med vet jag redan och det är bara att kämpa vidare när man vet han kan gå så där fint redan nu, bara man som rytare klarar av att hjälpa honom, but I'm getting there :)
 
 
 
 
 
 
 
 
 Min fina fina häst!! <3

Kommentarer
Postat av: Caroline

wow, vilken fin header du har!! :)


Kika gärna in i min blogg om träning, skönhet och shopping. Följ min resa mot en fastare kropp och bättre välmående!

Svar: tack ska du ha! :)
Annu Åkers

2014-03-03 @ 14:14:47 / URL: http://carolinemalmborg.blogg.se
Postat av: Susanna

Snygging!!
Min gamla tränare brukade ibland hoppa upp på Ztarlet och rida, och himlar vad flashig hon blev då! :-)

Svar: ja verkligen, det är nog häftigt när någon så duktig sitter upp!! :)
Annu Åkers

2014-03-03 @ 22:14:47 / URL: http://susannalundgren.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo