Äntligen en vändning

2014-05-16 @ 16:15:00
Idag red jag lektion för min favorit tränare Lena igen! Det var verkligen välbehövd, för jag behövde peppet och piskan på mig så jag skulle rida ordentligt och inte något halvdant! Vi började väldigt basic med mjukgörande övningar på längre tygel både i skritt och trav. Sedan kortades tygeln upp och samma princip. Efter uppvärmningen på det sättet började vi växla mellan öppnor och slutor med endast ett steg vadera för att få aktivitet i bakbenen på Matti, och visst blev det bättre, men nog har vi lång väg kvar innan Matti är aktiv största delen av passet med mig på ryggen då JAG inte orkar rida honom aktiv några många steg, haha!
 
I början kändes han precis som tidigare i veckan, alltså styv till vänster och han ville inte alls ge efter lika mjukt som till höger, men vart eftersom blev det bättre och Lena hjälpte mig med ögonblicken när jag skulle göra inverkan på Matti, och såklart gav tips och övningar gjorde att det blev stor skillnad från början till slut! Så jag är mer än nöjd efter att vi travade mer aktivt än tidigare och gjorde öppnor och slutor med endast några små missförstånd. Tidigare har han velat lyfta galopp genast jag bett honom framåt på böjt spår eller på en skänkelvikning, men nu gick det betydligt bättre.
 
Så jag är med andra ord MER än nöjd med dagens träning och har riktigt blodad tand att kämpa vidare! Vi avslutade med att duscha Matti lite där han var svettig, och sedan fick han beta lite på gräsmattan i ca 15 min så han fick torka upp i solen där det inte blåste. Sen fick han gå ut i hagen igen och tror ni nu inte det första Matti gör är att gå och rulla sig, det slår aldrig fel! Senare idag ska jag åka och ta in gubbe-snubben mig igen och kanske skritta ut i skogen barbacka, för det är ju så härligt väder! ;)
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Anonym

Jag hörde att du skulle vara med i radio gällande mobbning? Kan inte du lägga upp länkarna här så man får höra?

2014-05-16 @ 16:20:09
Postat av: Linda (Tipsy, Jadi & Luna)

Matti var rätt smutsig redan tidigt imorse :) och busade villt omkring med sin hagkompis.

Svar: Oo-ja, det såg jag när jag hämtade in honom. ;) Haha, gjorde han så? inte underligt han hade underliga bitmärken på sig och små sår om de busat
Annu Åkers

2014-05-16 @ 18:02:03 / URL: http://linzun.blogspot.fi/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo