Korrigering av sadel

2014-05-15 @ 12:19:00
Alltså jestas vad man har mycket kvar att lära sig om MYCKET!! Idag fick jag lära mig ännu mera om små små detaljer på en sadel som kan inverka på Matti som tycks vara känslig, men man lär så länge man lever!
 
Idag stod det alltså på schemat att åka iväg med Matti i transporten till Vörå för att i samband med Horse-Ess besök där få kollat upp sadeln och anpassat den efter Mattis nuvarande rygg. Den satt fortfarande helt bra, men stoppades om lite här och där för att passa Mattis nu rundare rygg bättre. Så nu ska jag känna och klämma på den en tid och se om det känns bättre.
 
Jag passade också på att rida i manegen där eftersom den har speglar, och tusan i vad jag saknar speglar i manegen, de gör så otroligt mycke när man inte vågar lita på att känslan är rätt. Jag fick ett bättre hum om hur jag skulle rida när jag fick jämföra spegelbilden med känsla och hur det såg ut. Så MERA AKTIVITET i baken kan man kort sammafatta det hela. Men i övrigt kändes Matti bättre idag, så kanske han bara hade en svacka där tidigare och börjar nu bli sig själv igen?
 
Johanna var så otroligt snäll och kom och körde oss och lånade ut sin transport. Jag har så snälla kompisar så det är inte sant!!
 
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: linda

Vad ger du annars matti för mat? min en häst har jag börjat ge greenline åt, morgon och kväll. Men man kan ändå känna revbenen på sidorna :/ och det ska man ju inte känna av! Tycker dessutom han börjat falla i vikt! Vet du vad det kan vara?

Svar: Matti får hö 4 ggr per dag, tillgång till saltsten krossad havre på morgonen och på kvällen linfrö, soja, biopromin (=massa mineraler) och krossad havre.
Är din häst avmaksad när? Är höet tillräckligt näringsrikt? Det kan vara olika orsaker, blir han/hon rikigt tunn borde du kanske kolla upp hästen? :)
Annu Åkers

2014-05-15 @ 21:19:30
Postat av: Lena

SUPERHAMPPIS nomm nomm :D

Svar: tänkte på dig faktiskt när jag köpte den :D
Annu Åkers

2014-05-16 @ 07:55:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo