Mattis prestation i Horse Showen

2014-05-26 @ 14:02:00
Jag tänkte berätta lite mera om Mattis insats i bloggen, för även om det mycket skrivits om själva Horse Showen nu på sistone så handlar ju den här bloggen om min Matti..
 
Det var först inte meningen Matti skulle ha deltagit i showen, men eftersom en ridskolehäst blivit sjuk så fick Matti hoppa in som reserv, och jäklar så busig han alltid blev i gymkhanan, både på övningarna och nu i själva showen. Taggade till tusen, haha.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Matti blev riktigt into så han såg ut att inte veta vart han skulle ta vägen ibland, framåt, bakåt, åt sidan eller vart så han reste sig istället innan han fick kuta iväg. Tjejerna Aino, Netta och Juulia som tävlade på Matti i gymkhanan klarade honom fint och bara skrattade efter allt och sade det var roligt då han blev så där på G då det inte är likt honom. Så det kändes ju bra för mig att höra så de inte skulle ha blivit rädda.
 
På tillbakavägen mot ryttarbyte/målet skulle de spurta och hoppa ett litet kryss och där såg man riktigt glädjen i Matti, han ville bara iväg och hade öronen så framåt och så busig blick så man kände sig så glad när han fick ha roligt. Jag blir ju bara mesigare och mesigare så det var bra någon busig junior satt på och lekte till det med honom! Mattis lag förlorade då han blev lite vild, men inte gör det något, viktigast är ju att man har roligt!
 
 
 
 
 
 
 
Eftersom Matti hade varit så på G i gymkhanan tänkte jag, att få se nu hur han reagerar i manegen med all publik så pass nära och högre musik, men han var helt lugn. Gjorde en riktig Matti entré och började bajsa när han och Aino blev presenterade, haha, that is so my horse.
 
Kadriljen gick fint, det lilla jag nu såg från det stället jag stod på, och han skötte sig exemplariskt. Aino är ju super duktig och jag blev riktigt imponerad, hon har ändå bara ridit Matti 2 gånger innan showen, så modig junior! Det är ju alltid läskigt att rida någon annans häst bara så där, i alla fall har jag alltid tyckt det!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Efter showen så blev det lite ponnyridning för min älskade systerson som var och tittade på showen med mina föräldrar och pojkvän. Så då kände jag ju mig i mitt esse när ett barn älskar så mycket sitter på det djur man älskar så mycket. Matti är bara så fantastisk med barn så det är inte sant! Så snäll!!
 
Systersonen hade tyckt följande då han kom hem. Min syster hade skrivit så här:
 
 
 
Världens goaste Walter o bästaste Matti-ponken <3
Bus

Kommentarer
Postat av: Helly

Åh Matti verkar ju vara en toppenhäst ju!

Svar: det är han också!! :)
Annu Åkers

2014-05-30 @ 12:27:38 / URL: http://dreamofhorses.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo