Knäppjök

2014-10-01 @ 09:42:21
Igår blev det en 30 min promenad i skogen med Matti i sällskap av min kära mamma och hennes två labradorer. Matti skötte sig fint och det var riktigt mysigt att gå där och reflektera livet med min goa mamma.
 
Efter promenaden blev det longering av Matti som har haft två ofrivilliga lediga dagar då skon åkte av, så jag hade på känn Matti skulle vara en häst full av energi, och genast jag sade "galopp" kutade Matti iväg och fick värsta busattacken och for runt som en galning, gjorde en hel omvädningn och böt mitt i allt varv och tog fram araben i sig, haha! Han är så tossig när han gör så där.
 
Så när han sprungit av sig det mesta tränade jag övergångar påkommando med honom innan vi varvade ner. Så hoppeligen har värsta energin gått ur honom idag så han hålls mera i handsken, hehe. Men inatt kom första minusgraderna som varade in på förmiddagen, så kan nog hända jag har en liten busig häst, men jag tänkte jag skulle prova lina honom före ridningen för att se om han skulle vara mjukare till vänster varv då han fått värma upp utan en skumpande ryttare på ryggen!
 
 
 
Bus

Kommentarer
Postat av: Joe

Vilken fin häst och bild!!

2014-10-01 @ 12:11:54 / URL: http://yoginijoe.blogg.se
Postat av: matilda

Härlig bild! Antar att jag också får börja longera innan jag sätter mig upp på ryggen ifall temperaturen ska börja vara såhär låg :D

2014-10-01 @ 16:46:26 / URL: http://tildasofias.blogg.se
Postat av: molly - jmphoto ♛

åh så fin häst!! & din header är så himla härlig!

2014-10-01 @ 18:02:08 / URL: http://jmphoto.webblogg.se
Postat av: Amanda Jona [SPONTAN]

Mysigt med promenad :)

2014-10-01 @ 18:46:40 / URL: http://spontan.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo