Världens finaste häst!

2014-10-07 @ 05:56:45
Matti och min älskade pojkvän idag på förmiddagen!
 
Igår hade jag och Matti verkligen en helt suberb dag tillsammans! På förmiddagen gick vi ut på en promenad och tog ett litet spontant photoshoot då jag hade pojkvännen med mig på promenaden, och här nedan ser ni resultatet! FANTASTISKA BILDER!!
 
Sedan på kvällen fick jag hjälp av Sophia när jag red då hon kommenterade och hjälpte till med att få Matti mera aktiv med bakbenen i galoppen, men det är både han och jag som måste få mer styrka för att få till det riktigt bra! Men det är så bra med någon som kommenterar ständigt om och om igen från marken, för framåt har det gått för oss, och igår kväll kändes Matti mycket bättre igen, så promenaden på förmiddagen gjorde verkligen sitt!!
 
Matti var också så duktig under promenaden på förmiddagen. Jag såg genast han var på rätt humör så han fick vara lös och stå och posera medan vi stod några meter ifrån ute i skogen, i vassen osv. Jag må kanske inte vara den bästa ryttaren, men jestas vad jag är stolt över mitt och Mattis band då han litar på mig. Klart jag inte kunnat ha ett likadant band till någon annan häst då det här är min första egna, men jag får rysningar när det kommer de dagar då Matti ser på mig helatiden och undrar vad jag vill han ska göra. Som idag... Han hade inga som helst behov av att springa iväg, utan var så nöjd och trygg där mitt ute i skogen med mig trots att det var nytt område vi var på idag. DET är jag nöjd över med mitt "hästsätt" då jag fått Matti att lita så mycket på mig att han kan stå och sova mitt ute i skogen och vara helt lös. Älskade finaste gulle hästen min!!
 
Min pojkvän Thomas har alltså tagit bilderna här nedan och jag har redigerat dem :)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Är han bara inte för fin?? Han kan se riktigt snygg ut också ibland och inte bara söt ;)

Kommentarer
Postat av: Emilia

Din Matti har alltid så bra miner! :)

2014-10-08 @ 20:58:09 / URL: http://emiliamariah.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo