Alla 6 fötter på marken

2014-09-13 @ 21:01:21
Ikväll körde jag lite traditionell NH  på ridplanen. Oj, så glad Matti var. Till sist blev han så ivrig på vad han skulle göra så han började göra en del saker innan jag hann skicka iväg honom på olika moment. Sötnosen!
 
Vi gjorde en hel massa olika saker ikväll. Vi skuttade cavalettin tillsammans, små kryss, gick över bommar, vallade i skritt, gjorde skänkelvikningar, öppnor och början på surrningar. Till sist blev Matti så ivrig på snurrningen så han börja snurra runt innan jag hann ge tryck i repet. Roligt att se när han vet exakt vad han ska göra. Lite problem hade jag dock att få förflyttat bakdelen idag på avstånd så att han faktiskt trampar under sig och inte bara åt sidan. Men jag har skickat ett meddelande till Mira om hon vill komma och kika och friska upp minnet mitt och korrigera min kropp.

Efter vår lilla lekstund på ridplanen på 40 min så fick Matti stå modell trots att det hann börja skymma, men med lilla objektivet får man super bra bilder trots att det börjat skymma, så bilderna får det att se ut att de är takna kl 15 istället för 20:30.
 
 
 
 
 
 
 
Min fina, fina Matti! Är han bara inte för söt när han får den här vakna blicken. Gosh vad jag älskar min häst!

Kommentarer
Postat av: jessica jansby.

gud så fin han är! :)

Svar: visst är han, min lille pöjk! :)
Annu Åkers

2014-09-13 @ 23:08:30 / URL: http://jansbyphotos.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo