Ändrade planer, men ändå inte

2014-09-09 @ 21:00:00
 
 
Tanken var att rida ut i terräng ikväll i suberbt sällskap, vilket jag gjorde, men jag var ändå sugen på att rida lite mera, så tänkte rida lite lösgörande i manegen efter terrängrundan, men det gick då sist och slutligen inte eftersom det var hoppträning i mangen och uteridplanerna var välling igen efter allt regn. Men jag var destu effektivare i stallet och sopade och städade på ställen som lätt bli råddiga när man är 30 kvinnor på ett och samma ställe = foderrummet, spolspiltan och stallgången.
 
 
 
 

Haha, älskar Mattis min på bilden. Han ger mig alltid den här minen när han vet han tagit ETT steg för långt än han egentligen får! Som om han skulle pejla läget att "ser hon det här, eller vågar jag ta ett steg till?"  Älskade häst!
 
 
Blev inte något foto från terrängrundan idag eftersom jag hunnit vara och klåpa mig tidigare idag och fällt min mobiltelefon i toaletten, snacka om klåperi!! Så nu är jag utan telefon några dagar och hoppas verkligen innerligt jag får den begagnade nu på fredag, annars är det fram till måndag jag endast nås via facebook, bloggen och e-mail. ;)
 
 
Lagom munter var jag ikväll när jag börja surfa runt på prisvärda mobiltelefoner när jag inte har några extra 100-lappar att spendera på en ny telefon, men som tur löste sig allt till sist och jag slapp mycket förmånligt undan!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo