Dressyrträningen i film

2014-09-21 @ 21:49:16
Här kommer då dagens ridning i film. Det är i slutet som goa Sophia filmade, så jag började vara ganska så trött kan jag erkänna i mina magmuskler.
 
Så hoppeligen börjar han röra sig så där framåt nu, och jag får verkligen fokusera på min självkontroll så min hand är mera följsam och inte ryckig (syns väldigt tydlige på Matti då han har så känslig mun), och så blir det att jobba vidare med att jag vågar börja slänga bort benen från sidorna på Matti för de behövs inte längre, hehe!
 
Så små steg framåt, men det känns så fantastiskt bra även om det finns en lååååååång lista vad som ännu ska förbättras, men då jag kämpat sedan dag ett med att få Matti att röra sig framåt, så ni anar inte hur bra det känns när han två pass på raken rört sig framåt på egen hand. Det känns som en sådan hej dundrande bra belöning!! Jag bara älskar min feta lilla häst <3
 
 
Tack Sophia vännen för att du tog dig tid att filma några minuter <3

Kommentarer
Postat av: Lisa

Jag önskar jag kunde sitta ner i traven sådär! Har du några tips på hur jag ska göra?? =)

Svar: Tack för komplimangen för det är judet det där jag jobbar med varje dag och gjort i många år! Jag har fortfarande mycket kvar att träna, men bästa tipsen är nog bara att öva öva öva. Ha någon att longera dig så du slipper bry dig i tyglarna och bara tänka på att sitt och inte knipa fast.
Jag har börjat ta till halt eller ner till skritt när jag känner mina knän smyger sig uppåt eller sitsen far åt skogen. Men något jag märtk det senaste halvåret är att när du väl får hästen att bära upp ryggen så sitter du såååå mycket bättre där och stadigare. När Matti inte arbetar genom ryggen har jag super svårt att sitta ner i traven. :)

Bara att kämpa på!
Annu Åkers

2014-09-22 @ 08:41:26 / URL: http://sunnyday.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo