Om du inte vet, se videon!!

2014-09-04 @ 09:02:00
Hjälmen har jag många gånger skrivit är en sådan billig livsförsäkring. Även den snällaste hästen kan snubbla och gå omkull, och slår du skallen finns det inte mycket som hindrar huvudet från att ta en ordentlig smäll och får skador om du inte bär hjälm när du väl landar på marken!
 
I videon visar jag hur en hjälm INTE ska låta och hur en hjälm ska låta. Så kontrollera era hjälmar, även om ni inte fallit av. Jag ahr inte fallit av med min hjälm men ändå var den sönder. Skrämmande att jag inte kontrollerat det tidigare. Om jag skulle ha fallit av riktigt ordentligt och slagit skallen, vem vet om hjälmen skyddat?
 
Lek inte med döden när det finns billiga livsförsäkringar så som en enkel ridhjälm som skyddar huvudet om olyckan skulle vara framme!
 
Ursäkta det störande "ställa in fokus" ljudet. Vi har inte riktigt hunnit bekanta oss så mycket med filmningsinställningarna på kameran så hoppas ni har överseende med detta :)
 
 

Kommentarer
Postat av: Linda

Med fokuseringen är det lättaste att söka upp inställningen var man kan stänga av autofokuseringen 😉
Och om hjälmar, det löns verkligen att ha en hjälm som inte är sönder för det är verkligen en av de billigaste livförsäkringar 😊

2014-09-04 @ 10:58:12 / URL: http://linzun.blogspot.fi

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo