Kotraktet skrivet

2015-04-04 @ 21:22:00
Nu är kontraktet skriver och Matilda kommer att under i alla fall i 6 månader framåt vara delaktig i Mattis liv. Matilda kommer även uppdatera bloggen de dagar hon tagit hand om Matti och småning om kommer hon med en update här på bloggen var hon presenterara sig lite mera för er läsare. :)
 
Idag så var Matti lite stressad när jag tog in honom, jag vet inte riktigt orsaken idag, kanske det är för att våren är på intågande? Jag kände ändå att det är helt onödigt att börja bråka från ryggen med Matti, så jag tog linan med och vi gick till manegen med all utrustning på och så linade jag honom ca 5 min i skritt och trav och hoppade sedan upp och det gick riktigt bra. Varför jag tog en genväg idag var för att jag själv kände mig stressad (tidsmässigt idag) så det vore inge idé att jag hoppar upp då. Men det löste sig fint!
 
Först var Matti aningen spänd i hela kroppen, ville inte alls ge efter och vi fick inte till samma härliga ridkänsla som dagen innan.. Men efter att vi galopperat på lång tygel och riktigt lång o rund i formen och de andra hästarna gått ut så vi var ensamma i manegen DÅ fick vi till det. Han var så mjuk och fin och an lyssnade så underbart på mig igen och bara väntade på följande kommando.
 
I morgon ska jag linlöpa Matti över bommar och på måndag har vi ridlektion, så då ska jag försöka få någon med och ta foto! :) Så länge får ni nöja er med några äldre från i höstas!
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo