Update

2015-08-11 @ 11:50:00
Hej på er! Jag önskar så jag hade mera tid att uppdatera här, men jag hinner bara uppdatera en blogg (har ju en byggblogg också) och jag har valt att satsa mera på byggbloggen nu medan vi bygger så får denna vila. Men det betyder ju inte att Matti glöms bort, nej nej!
 
Matilda kommer att fortsätta med Matti och vi ska skriva ett nytt kontrakt till januari, så ser vi då hur det är med byggprojektet om jag ännu behöver någon som tar hand om min skatt 50% av tiden elelr om jag hinner själv ta hand om honom då på egen hand.
 
Vad som hänt på sistone är att vi åter igen haft otur (som alla somrar) med Mattis skor och hovar. Framhovarna smular sönder när de är juli och jag hoppas nu att dessa skor som blev pålagda igår håller bättre och "tapp-sko" perioden är över.
 
Med Matti och Matilda har det gått bra och de har hoppat och Matti har utvecklats och fått mera självförtorende där! Idag ska han dessutom löshoppas. :) Men jag tänkte jag kunde nu före bildbomben från löshoppningen idag ladda upp lite ridbilder. För lite på en vecka sedan red jag ett ritkgit svettigt pass med Gubben min. Han kändes riktigt dålig då faktiskt, jobbade 1,5 h innan han lättade och genast han började kännas mjuk och vår kommuniaktion fungerade slutade jag. Antagligen var han lite trött i kroppen, stel, eller bara omotiverad (jag tror på sistnämnda), men han blev bara bättre och bättre så därför kände jag att jag kunde fortsätta tills det kändes behagligt.
 
Som ni ser på bilderna är han super slö med bakbenen, ur form och tung framtill, men han blev helt bra till sist och då fick han som eblöning en tur i skogen och en avsvalkande dusch. :) Man kanske inte vill ladda upp bilder då det går dåligt, men ibland går det bättre ibalnd sämre och visar man bara bra bilder ser man ju inte hur det går framåt :) Nog är Matti bäst fast det var ett mindre bra ridpass det är.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
<3


RSS 2.0