För Mattis bästa

2015-03-04 @ 21:58:54
Dagen jag fasat för är kommen, jag hamnar att ta hjälp av någon annan för att kunna motionera Matti och behålla honom. Vi kommer ju som sagt med gubben min börja bygga hus och det är bara för mig att bita i sura äpplet och inse det är fel mot Matti att jag inte tar in en andra hjälpande hand som motionerar, myser och sköter om min älskade Matti.
 
Så idag var Matilda till stallet och provred Matti. Jag hoppas ju på att jag inte skrämt iväg Matilda eftersom jag sade som det var att jag har lite problem att släppa taget om honom, men jag jobbar på det. För jag upplever det helt anant att jag ringer någon enstaka gång till Johanna till exempel och ber henne att hjälpa mig någon dag om tiden blir för knapp för mig, men nu sk jag dela Matti 50% med någon!!!
 
Någon som ändå lugnade mig betydligt var hur även Matilda pratade babyspråk med Matti, hon berömde honom mycket när hon red och fnissade åt hans jämnfotaskutt med bakbenen när galoppen skulle samlas. Med andra ord verkar det att vi har ganska så samma inställning till hästar. MEn eftersom det är så otroligt viktigt för mig att det skall kännas rätt för den som hjälper till emd Matti, för Matti och mig så kommer vi nu i mars ha några gånger som Matilda provrider och känner på de olika grenarna med Matti för att se om det klaffar, vilket jag hoppas på!
 
Vi provred dessutom i slutet av passet en hoppsadel som en i stallet råkade ha på prov och som jag provade på Matti igår i boxen, och den ser ut att passa! Så i morgon ska jag provrida sadeln själv och efter det ser jag då om vi mitt i allt har en hoppsadel igen och kan börja hoppa. Kul för Matilda i sådana fall som är mer hoppintresserad. :)
 
Matilda och Matti i hoppsadeln som provas. Ganska så fint! :)

Kommentarer
Postat av: Emilia

Härligt! Kan ge en stor tumme upp åt Matilda – har ridit med henne under alla mina tonår och hon har så god hand med hästar :)

2015-03-04 @ 22:26:44
Postat av: Patricia♔ᴳᴽᵀᴱᴮᴼᴿᴳ

Förstår att det är ett jobbigt beslut att ta:/

2015-03-05 @ 09:19:00 / URL: http://patriciac.blogg.se
Postat av: Neapocalypse och tinkerhästen Clooney -~♥

Förstår hur du känner, men han är ju fortfarande DIN häst! Och det är ju fortfarande DIG han känner mest och bäst så du behöver ju inte oroa dig <3<3

2015-03-06 @ 09:01:31 / URL: http://neapocalypse.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo