Jag är inte bitter

2015-03-12 @ 19:04:49
Nå tror ni nu inte jag går och blir sjuk ordentligt just idag?? HAft en flunssa som varit från och till i 3 veckor bröt ut med buller och bång igår kväll och idag. Så jag blev tvungen att åka hem från jobbet tidigare idag när jag fick feber, tapapde i princip rösten och värkte i hela kroppen.
 
MEN idag skulle ju jag få se Matilda hoppa Matti!! De är nu i skrivande stund på hopplektion och jag skulle så vilja vara där och se hur det går. Här framkomemr mitt lilla problem att släppa taget om MAtti till någon annan, men dels också för att jag tycker om att se någon som inte är hopprädd hoppa Matti, för då får han utlopp för sin hoppglädje mer än då rädda jag sitter där på ryggen. Matilda lovade ge rapport efter ridlektionen och hoppeligen skickar hon även videon från då de hoppar. Hoppas Matti sköter sig, han var nämligen ledig igår då jag blev så flunssig, men vad skulle han nu inte det. Han är smart den hästen, men han kan ju tagga till från 0-100 i hoppning ibland, så får se om han tar fram det nu när han har en hoppglad ryttare på ryggen. AAAH, jag vill vara där och se på!!! :(
 
Idag blev dessutom en ny hoppsadel köpt, så nu återstår bara en sadelgjord. Vi har som tur fått låna av andra i stallet nu under tiden, men nu nrä det är 110% säkert det blir köp av sadeln måste jag nog fixa en egen sadelgjord. Frågan är bara vilken längd?
 
 
Mina bästa vänner idag. Febernedsättande, halspastiller, nässpray, febertermometer och finrexin.

Kommentarer
Postat av: Susanna

Usch då. Krya på dig!

2015-03-12 @ 21:36:28 / URL: http://susannalundgren.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo