Löshoppning igen

2015-03-02 @ 21:40:21
Idag blev det löshoppning igen på schemat för Matti. Oj så roligt han tyckte det var. Han eggad upp sig så rejält så det tog en bra stund innan han varvade ner igen då flåset och pulsen kom så upp för honom.
 
Idag lade vi till ett hinder i serien, och höjde sista oxern 5 cm mera än senast, så idag hoppade Matti ett hinder var frambommen var 1 meter och bakre 1,05. Hur duktigt som helst! En gång kom han lite långsamt in så vi fick ta om, men alla andra gånger var öronen spetsade farmåt och när man smackade på så for han som ett skott. Gulle-grisen min!
 
Vi var totalt 5 stycken som löshoppade våra hästar idag, och det är så roligt då vi är så blandat gäng där vid Hubertus, så man hittar alltid någon som hänger med på olika bus beroende på hsät och humör. Så kanske man kan få in varannan vecka löshoppning nu i framtiden? Kul var det idag, även om det blev lite bråttom tidsmässigt för mig. I morgon blir det ett ordentligt dressyrpass igen så tvättmaskinen går för fulla muggar nu för att få tvättat upp schabraken. :)
 
 
 
 
 

Matti löshoppades igen 😊 han blev riktigt i det ett tag 💓

Ett filmklipp publicerat av Annu Åkers (@annuakers) Mar 2, 2015 kl. 6:07 PST


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo