Vi är tillbaka

2015-03-03 @ 22:25:00
Idag har det varit en stressig dag på det sättet då vi skyndat mellan möten som har med vårt husbygge att göra och att hinna fixa mat innan stallet kallade.
 
Varför det var bråttom till stallet var för jag tänkte jag skulle hinna rida inna ridlektionerna började, men så hade även 6 andra ryttare tänkt, så det blev ganska trångt när jag och Matti kom med i den mixen och skulle rida i manegen. Men efter att vi kommit överens att rida i samma varv och alla följde ridreglerna gällande gångarterna och fart så gick det ganska smärtfritt. :)
  
TIll en början var Matti ganska stel, eller inte stel, men hängig framtill vilket inte alls är kul då jag lätt börjar göra för mycket och Matti slappnar inte av alls (jag menar varöfr skulle han?). Men eftersom det var lite utrymme att galoppera på så bestämde jag mig efter uppvärmningen att jag skulle öva på galopplyft från en kort samlad trav/skritt och sedan samla galoppen genom at göra början till piruetter. Långt ifrån en galopppiruett blev det, men då jag försöker stärka baken hans så har vi börjat träna galoppen på sistone på detta sätt. Vilket har gett super bra reultat då han blev så mjuk och härlig i slutet efter allt galopparbete! Helt underbar häst att rida det där när han börjar bära sig själv och blir mjuk i hela kroppen. AAH! <3
 
Shit, i maj blir det 5 år sedan min och Mattis väg korsades. Vilken rolig resa vi haft och fortfarande har <3. Därför känns det lite jobbigt att jag hamnar att ta hjälp av andra nu när vi bygger hus att motionera Matti, men mera om det i ett annat inlägg, det blir för långt detta här om jag börjar skriva om orsakerna och tankarna kring det här. :)
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Neapocalypse och tinkerhästen Clooney -~♥

Grattis, fem år! <33 :D

2015-03-04 @ 10:41:56 / URL: http://neapocalypse.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo