Lycka i radio X3m

2012-11-20 @ 13:37:00
För några dagar sedan när jag körde till stallet pratade de om Lycka på Radio X3M, och det var någon som hade skickat in om hästar och hur lycklig man blir av dem.
 
Nu minns jag inte exakt hur någon hade formulerat meddelandet, men något i stil med att "folk förlöjligar hästmänniskor, men hästar gör en faktiskt lycklig. Hästarna ser ens själ och hjälper en i vardagen". Något liknande hade någon vettig person skickar in..
 
Nu var det mycket bättre formulerat av den som skickade in meddelandet än vad jag här nu försöker komma ihåg,  men jag tycker hon/han hade så rätt! Ända sedan man var liten har man blivit förlöjligad av andra som inte håller på med hästar och blivit kallad nörd. Skillnaden mellan då och nu är bara att jag inte bryr mig om vad de tycker om mig och min hobby, jag kallar mig själv för hästnörd och Matti för prickikorv (men inte då med att det blir pålägg av Matti i åtanke). Blev dessutom positvit överraskad när programledarna kommenterade att hon tror på det där med att hästar gör en lycklig, att fast de som har häst inte har mycket fritid så är de lyckliga människor. Sen tog de också upp att barn och ungdomar med problem har många gånger nytta av att få vara med hästar osv. Så jag blev glad att det sades bara positivt om hästar och ridning för en gångs skull i radio, och hästmänniskor slapp blev förlöjligade och drivna med.
 
 
Senast jag hörde om hästar i x3m så drev de med mig och Matti, så kul med en seriös kommentar. Nöjd så!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo