Sökandet fortsätter

2012-09-09 @ 14:03:03
Ingen av sadlarna passade. Det så bra ut på tre stycken då man lagt på sadeln och spännt fast sadelgjorden så satt sadlarna ännu bra, men när jag ridit i sadlarna i alla gångarter så hade alla blivit i bakåtlut och de hade åkt fram mer eller mindre.
 
Nästa helg kommer en sadelbuss norrut och jag har försökt få kontakt med dem som har den och få bestämt ngn tid. Om inte jag hittar där så kommer en sadelbuss till stallet nästa månad.. Dessa är mitt sista hopp känns det som. Jag vill börja rida ordentligt! Men blir fortsätta barbacka!
 
 
 
 


Haha, Åsa frågade idag "vill du Matti ska börja gå med Idunn och Arn igen i hagen?", hon ser tydligen också att Matti fått tillräckligt av det god för i sommar och ska börja gå i bantningshagen igen. Det är så knepigt, för Marikje har gått hela sommaren på bete men på henne lägger det sig så bra på kroppen, Matti får en kalaskula till mage, haha! Sådan Matte sådan häst.


Kommentarer
Postat av: Lotta

Men var har du din hoppsadel ? Kan du inte vänta tills Matti får lite massa innan du köper dressyrsadel...annars hamnar du säkert att köpa ny efter ett tag...been there done that. 5 sadlar på 2 år.

Svar: Hoppsadeln är inte den bästa den heller, men eftersom jag inte hoppar allt för ofta så duger den. Därför blir det barbacka. Matti har nog massa så det räcker, ska nog behållas mera så här. :)
Annu Åkers

2012-09-09 @ 17:51:14
Postat av: Katarina

Vilka sadelbussar är påväg och när?

Svar: Den mot nykarleby kom inte för vi var för få som anmält oss. och nästa månad kommer Satula-Eki :)
Annu Åkers

2012-09-11 @ 11:34:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo