Vilken fantastisk dag!

2013-05-30 @ 09:44:00
 
Ikväll hade jag planerat med Johanna sedan tidigare att vi skulle rida ut i terräng och vädret råkade verkligen vara på vår sida. Tack vare vädret och vårt fantastiska sällskap så hängde också Ansu och Liino med ut i terräng. Vi band upp våra hästar ute på gården och började borsta dem, det var sådan härlig sommarkänsla i luften så det är svårt att tro det bara är maj ännu.
 
Jag red första gången med stigbyglar idag igen efter frakturen i foten konstaterats, men trots att vi enbart skrittade så kändes det av i foten, så blir nog att fortsätta rida utan stigbyglar ett tag till. SUCK!
 
 
 
 
Vädret var magiskt och hästarna njöt för fulla muggar! Alla hästarna kom bra överens och de njöt lika mycket som oss! Vi prövade att rida ut till en åker men vi fick svänga om då den inte var tillräckligt upptorkad ännu, men det gjorde inte så mycket, för vi red omkring i skogen och längs bostadsområdet. Två söta barn kom utspringandes från en gård och frågade om de fick ge lite gräs åt hästarna när vi red förbi, så då kom en av barnen och matade Matti med gräs, så ni kan ju tänka er hur nöjd han var, och barnen blev så glada när de fick klappa hästarna. Matti stod som vanligt som ett ljus när barnen kom fram och tog försiktigt gräset från deras hand (fast i och för sig skulle han inte ha kunnat gapa så stort heller då träset var på, heh ). Han är nog så duktig med barn den där hästen!
 


 
Det var en super trevlig terrängtur i gott sällskap och med glad hästar. Det var verkligen avkopplande och humöret blev på topp efter rundan. Jag tror denna vecka med inga krav på ridningen gör lika gott till mig som till Matti. Nu nollställer vi oss, samlar krafter och njuter på samma gång av att få vara tillsammans.
 
Efter terrängrundan gick jag bakom transporterna och betade med Matti 30 min. Sedan blev vi erbjuden en betesplats i sommar ca 2-3 veckor, så det är ju helt perfekt!! När det blir dags för bete är ännu ett frågetecken, men jag hoppas på augusti eller något där runt eftersom gräset inte är lika starkt då. Alltså det börjar kännas som allt börjar lösa sig med det mest i livet just nu. Sommaren kommer emot och jag ser så fram emot att få spendera den vid Vasa Hubertus!
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Malin

Underbart!!! Hoppas det är lika fint väder när jag kommer hem... vilket jag gör den 7-17.6, kanske jag sku ha tid att komma o hälsa på dig o Matti nån dag då?! ;) Länge sen jag har varit till Hubbe också ju!

Svar: ja men det skulle ju vara helt super kul! Kanske man skulle få låna någon häst då så du kunde komma med ut i terräng?? jag skulle kunna höra mig för om du är intresserad? :)
Annu Åkers

2013-05-30 @ 10:50:23 / URL: http://enhundradelssekund.blogspot.com
Postat av: Malin

Jag kommer att komma till Hubbe iaf på morgonen den 12:e, för Sia ska dit med Helu och träffa tandläkarn! Kan fundera på dedär med uteritt, eventuellt kanske jag hopplar dit med Kese själv nån dag och vi kan mötas halvvägs? ;)

Svar: ja men att jag inte tänkte på det?! :D
Annu Åkers

2013-05-30 @ 20:54:05 / URL: http://enhundradelssekund.blogspot.com
Postat av: Daniela

Åh så underbart!! Själv var jag ut och red med Vicky i onsdags, solen sken och det va supermycke folk utpå å allihop hälsa så glatt på en då man red förbi! Rikti feelis :-D

Svar: jo verkligen mysigt! :D låter riktigt mysigt för er också! :)
Annu Åkers

2013-06-03 @ 13:25:25 / URL: http://danielasfoto.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo