Här har ni fina, fina Matti <3

2015-06-30 @ 10:12:51
 
 
 
 
 
 
 
 
Är han inte fin :)

lycklig häst

2015-06-22 @ 22:13:07
 
 
Vi förstorade hagen ikväll och lät hästarna beta lite på kvällskvisten, och Matti matvrak som han är dök genast ner med huvudet när han kom in i hagen och lyfte det inte många gånger före vi tog in honom. Vi delar upp betandet i halva dagar nu i början för att det inte ska bli för mycket av det goda, hehe!
 
Matti har varit helt ledig under midsommar och blev longerad idag av Matilda medan jag byggde hagen med Tina, Matti lär ha haft riktigt latjolajbans i linan, haha! Tror det blir longering över bommar i morgon!! :)
 
Bus

Matti & Pasa med sommarkänslor

2015-06-11 @ 11:38:51
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Man kan väl lätt kosntatera de har två helt olika typer av sommarkäslor! Pasas - jabadaba dooo! Mattis - nom nom nom
Bus

Bästisarna Matti & Pasa - VIDEO

2015-06-09 @ 17:34:00
Kom ihåg att lägga på HD för bästa kvalitet. Det ställer ni in på kugghjulet :)
 
 

Rep och repgrimma

2015-06-09 @ 14:34:00
 

En av de egenskaper jag tycker så om med Matti är att han accepterar så mycket. Igår till exempel blev det lite "western"-ridning i repgrimma och rep barbacka. Eftersom repet enbart var på en sida av halsen utnyttjade jag tillfället och försökte styra med enbart sitsen och skänklarna, och vilken känslig häst jag hade! Där gjorde vi helt ok öppnor, slutor, skänkelvikningar och volter. Jestas vad man gör för mycket med tyglarna!! Jag behövde den här väckarklockan tror jag. Man vill så gärna, så man gör för mycket!

Min fina, fina Matti!! <3


This is not the time or place

2015-06-08 @ 18:14:22
Jag är så fruktansvärt glad att jag har Matti. Bloggen har varit ett bra bollplank och passande ställe för mig att få ur mig alla tankar och funderingar. Det negativa med att jag vill få utlopp för mina tankar och funderinga på bloggen är ju att jag kan inte skriva av mig precis allt jag skulle vilja, för det är inte alla gånger direkt snälla saker jag känner då någon sårat mig eller någon jag bryr mig om, men då har jag Matti som tar ner mig på jorden igen och ger mig lugn..
 
Så nu är det dags att cykla ut till min älskade vän och pussa på honom, gå ut i skogen och bort från alla hemskheter som gör en upprörd, förbannad och otroligt less.. Thank God att jag har Matti! Jag skulle ha ännu mera åsikter och ljudliga funderingar (kan man helst ha det?) om jag inte hade denna fyrbenta hjärtevän. Aldrig någonsin kommer jag ge upp denna vän, och aldrig någonsin!! Han ger harmonin jag saknar när jag är som mest behöver den!
 
Det är onödigt jag försöker mig på ett ridpass idag i detta humör, terapi i skogen är vad jag behöver! Herregud, tanken av att se mig utan Matti skrämmer mig (även pojkvännen tror jag lite, hehe). Vilken vidrig, bitter och elak människa jag skulle vara!! Tur jag har en karl och häst som ger mig lugnet tillbaka när jag brusar upp! <3
 
 
Världens bästa terapeut! 

Försenade bilder

2015-06-05 @ 21:13:00
Det laddade så långsamt igår och idag så har jag inte haft tid före nu att ladda upp bilder. Men här kommer lite busbilder på Matti och Pasa från i förrgår :) <3 DE var så söta då de följdes åt och läste av varandra så fint så det blev nästan en liten kadrilj uppvisning för oss :)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Bill och Bull. Kling och Klack, Piff och Puff.. Kära barn har många namn! <3 En rolig video från deras kadriljuppvisning kommer då jag hinenr fixa den!
Bus

Bushästarna!!

2015-06-03 @ 22:20:31
Ikväll fick Matti leka med Pasa i manegen (ridplanerna var för blöta för att vi skulle våga ha dem där), och oj så roligt de hade!! Jag hade inte passligt att komma tidigare på kvällen så det blev ett sent pass vid stallet idag, hamnade nämligen att åka ut kl 21:25 först, men manegen var ju ledig då, och Pasa kom tillbaka till stallet så innand e fick kvällsbiten fick de busa lite i manegen innan vi nattade våra två springare.
 
Det kommer bildbomb i morgon och roliga videon från deras kadriljuppvisning! Dessa två hästar tycker så otroligt mycket om varandra. De busade sida vid sida, såg precis ut som en kadriljuppvisning när de böt varv tillsammans, travade och galopperade sida vid sida! Så söta!
 
 
 
Bus

<3

2015-06-02 @ 18:03:00
 

Speciell känsla!

2015-06-02 @ 09:31:00
Som ni kanske minns så bygger jag och pojkvännen min hus, och det är just därför Matilda kommit med i bilden så inte Matti ska behöva lida av att mitt tidsschema är väldigt tight. Igår skulle det ha varit min dag men eftersom det uppstått små problem vid tomten blev jag tvungen fråga henne om hon kunde ta en till dag då jag inte skulle hinna motionera honom, vilken hon gjorde. TACK!
 
Men det jag tyckte var så härligt var då jag stod där i leran på tomten vår kommer det en häst upptraskandes på vägen vår och jag ser det är ponnyn Grynet med sina ägare Isabella och mamman Gunilla. Så fin bild det var och så glad ajg blev att se dem!
 
När de traskat tillbaka konstaterade jag att alla gårdar är nog så pass mycket finare med en häst på, och jag hoppas att det skulle kunna vara möjligt att få ha Matti på bete på åkern bredvid vår tomt nästa sommar! Den som lever får se! Tänk så härligt! Matti bara några metrar från vårt fönster! <3
 
 
 
Jag var bara tvungen att ta foto på första hovavtrycket på vår tomt. 1.6.2015 kom första hästen på besök! <3


RSS 2.0