Hoppning o naku-video

2012-08-19 @ 20:00:46
 
 
 
Igår åkte ja ut till Nabben med ett par kompisar efter stallet så hann inte uppdatera igår. Hur som helst så hoppade jag igår eftersom Matti varit så trög dagen innan.
 
Vi tränade på att landa i rätt galopp, det gick helt ok. I början ville Matti bara landa i höger galopp eftersom den är lättare för honom, men sen mot slutet av vningen fick vi till det och då böt jag övning och tränade att hålla samma takt på galoppen före, mellan och efter hindret. Så jag hade ett 60 cm hinder, en bomm och till sist ett 90-100 cm hinder. Först kom vi bara fel, men när jag hittade en bra rytm så gick det kalas och Matti hoppade med hela kroppen och riktigt bra.
 
Till sist hoppade jag en liten bana och till min glädje rev vi inte ett enda hinder och landade i rätt galopp, då avslutade jag passet och pussade massor om min kille! Ska föröska hoppa en gång i veckan så vi får rutin, för just nu hoppar vi så sällan så hur skulle Matti lära sig bedömma avstånd osv när vi hoppar så sällan, men nu ska jag försöka skärpa mig! :)
 
 
 Blev inget fotande eller filmande från hoppningen, så tänkte dela med mig av dressyrpasset från i förrgår då Matti var super trög. Klipptebara ihop de bästa snuttarna och man ser hur lat han är och att han inte ger efter helt. Så nu får ni se oss när de inte går så bra också! ;)
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo