Inte ska det vara lätt

2012-08-11 @ 19:08:05
Sökandet på den rätta sadeln till Matti fortsätter. Idag har vi prövat flera sadlar, alla olika, men alla samma problem.. De glider fram på bogen när man rider fast de satt hur bra som helst när man placerat på sadeln på ryggen..
 
Den han har nu satt bäst fast den var lite trång och så.. Jag har redan en sadelgjord som är för hästar som sadeln åker fram på, men jag tror den inte utgör sin fulla funktion eftersom den är för lång nu då jag bantat ner Matti, eller kan det vara så?? Vi prövade även med geledyna under men den gled ändå fram mot bogen.
 
Tappade nog lite lusten med sadelprövning då det ska vara så svårt. Som tur har jag en super kiva tjej som hjälper mig hitta en sadel, lärde mig massor bra saker idag om hur olika sadlar kan sitta fel, så helt onödigt var ju inte sadelprovningen idag, men hade hoppats på att hitta en dressyrsadel...
 
 

Kommentarer
Postat av: ida

kanske han borde ha svanskappa som ponnisar, fniss :p

2012-08-12 @ 12:15:03
Postat av: Linn

Hejsan! Letar precis som dig efter en dressyrsadel, så jag undrar vem du har till sadelutprovare och ungefär vad det kostar? Följer annars din blogg, kul att läsa om din & Mattis utveckling :)

Svar: Hej! Jag har en tjej från jakobstad som hjälper mig hitta en sadel. hon hörd däromkring och jag här. när hon kommer ut tar hon per gång runt 40 e s vi får se vad slutsumman blir när vi är klara ;) Hoppas du hittar någon sadel. :)
Vad kul att höra! :)
Annu Åkers

2012-08-20 @ 21:31:30 / URL: http://blackandwhite.bloggplatsen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo