Årsresumé, april - juni

2012-12-30 @ 19:15:00
Nu tänkte jag när det närmar sig nyårsafton ge er en härlig årsresumé från året 2012 med mig och Matti! Jag blir så varm i hjärtat av att se tillbaka, tänk så otroligt roligt vi fått ha tillsammans!!
 
I APRIL blev det ännu mera vår och pälsen började lossna av Matti som bara den, så man fick börja rykta honom utomhus eftersom han dammade så och håret flög över allt. April var också en månad som jag äntligen fick min fina mamma upp på hästryggen och komma en bit på vägen att övervinna sin rädsla.  Sen så kom också Sara med till stallet en dag och tog elt ljuvliga bilder på mig och Matti, hon lyckas alltid fånga hans mysiga stunder <3. Sen var jag också hundvakt till finaste Charlie och tog med henne till stallet och gick ut på långpromenad med både henne och Matti, ett djur per hand och det gick fint!
 
När jag tänker tillbaka MAJ kommer jag genast ihåg två saker som jag blir helt varm i kroppen när jag tänker på det. Jag tror ni också kommer ihåg detta, 1a är när jag deltog i min första dressyrtävling med Matti och vi placerade oss på en andra plats, i ärevarvet föll glädjetårar jag var så lycklig! Det 2a var när jag hoppade över 1 meter med Matti och kom över min hopprädsla. Sen red hela stallgänget ut i den första ordentliga sommarvärmen och alla brände sig lite här som där, men det var det värt för vi hade så roligt!
 
 
 
 
 
JUNI-månad var det mycket ridning och träning som stod på schemat. Motivationen var på topp efter majs tävlingsdebut och jag var målmedveten. Det enda som kändes fel var sadeln, men jag hade så lite kunskap om sadlar så visste inte om jag inbillade mig att den låg fel eller ej? Vi åkte på hoppträningar till vörå och fick mer smak för hoppningen. Matti fick också gå på lite grönt men blev så tjock med det samma så han lades i bantningshagen med de andra gräskänsliga hästarna.
 

Kommentarer
Postat av: T

så kul med årsresume! :)

2012-12-30 @ 22:09:08
Postat av: Julia

Kul läsning!

2012-12-31 @ 14:23:28 / URL: http://ohjuliet.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo