Årsresumé, januari - mars

2012-12-30 @ 14:37:00
Nu tänkte jag när det närmar sig nyårsafton ge er en härlig årsresumé från året 2012 med mig och Matti! Jag blir så varm i hjärtat av att se tillbaka, tänk så otroligt roligt vi fått ha tillsammans!!
 
 
JANUARI var en mysig månad, det var svinkallt vissa dagar och andra dagar lite varmare. DEt jag bäst kommer ihåg från Januari är när Betti tog kontakt till mig via e-mail och berättade hon var Mattis före detta ägare från Estland. Jag även pappa med till stallet och han red Matti och det gick riktigt bra. Matti överraskade pappa lite med att trava en långsida, men det gick bra. Sen fick pappa skritta av Matti i terräng dessutom. Så stolt över mina grabbar! På min födelsedag red jag och Cessi ut på en lång härlig terrängrunda och kul hade vi! Svettiga var hästar och ryttare när vi kom hem igen.
 
 
 
 
 
FEBRUARI var en anna kall månad. Men vi tränade på för fulla muggar ändå. Vi konditionstränade mycket på åkrar med mycket snö och åkte ut till Gamla Vasa med transport för att få hoppa lite. Sn tränade vi lite på cirkuskonster också. Jag började få allt mer starka känslor för denna underbara häst och ni läsare började se framstegen med Matti och kommenterade det på bloggen som gjorde mig så fruktansvärt glad! <3
 
 
 
 
 
 
 
MARS blev en månad med också mycket skoj. Många fina härliga terrängturer och eftersom det började bli vår och ridplanen var en isbana så filade vi på dressyren längs den mjuka sandvägen. Några från klassen hänge på till stallet och jag höll ridlektion på Matti åt dem och heppan min uppförde sig exemplariskt. Frida hade blivit medryttare på Eila och jag hade flera gånger i veckan sällskap med till stallet.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo