Både bra och dåligt!

2012-06-12 @ 22:15:28
Är så trött så orkar inte ladda upp några bilder från idag fler än en. Men är så glad, för jag kan väl nästan säga nu att problemet med lastningen helt löst, känns så jäkla bra.

Hoppningen gick motsatsen till lastningen, alltså ganska skit, MEN lektionen var full med teknikövningar och var mycket givande så är ändå glad och nöjd. Vi rev små, små hinder hela tiden, men klarade övningarna till slut. Gäller bara för mig att få mera självförtroende och flyt med hoppningen så löser det sig nog.

Matti var så exemplarisk idag att jag skulle kunna dö av stolthet. Så lugn så lugn trots att andra hästar stampade med frambenen i sina transporter och rusade lite hit och dit. Matti bara stod stilla på stället, min älskade fina tjockis!

Så tyckte också Sara Clärk, som senast såg Matti för ett år sedan, att jag gjort ett bra jobb med honom. Känner mig som en nybörjare (i alla fall när man har ansvaret över en häst tränignsprogram och utveckling) ännu så blir alltid så grymt glad när någon säger något sådant snällt. Så tack ännu en gång alla ni som också har fortsatt att kommentera så snällt, ni förgyller min dag!!



Resten av bilderna får ni se i morgon, nu ska jag ta natten och tänka på vad jag lärt mig idag! :)


Kommentarer
Postat av: Becka

Jag tycker att man ska gör precis som ni gjord igår.. Små hinder så att man får öva 'grundtekniken' innan man går över ti större hinder :) å me tanke på att du just ha börja hoppa så tycker ja att ni fixa de riktit bra :D övning ger färdighet ;)

2012-06-13 @ 08:22:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo