Alltid smidigast!

2012-11-12 @ 18:09:00
Ikväll orkade varken jag eller Lena rida, så vi tog tillfället i akt och kollade hur det gick att busa med både Matti och Lenas häst Glod på ridplanen. Visst, de går i samma hage ute men vi har aldrig sett dem busa ilag ännu och inte haft dem lösa tillsammans på ridplanen, men ikväll fick vi.
 
Oj så roligt de hade. Glod lade dessutom in en så söt liten bockserie, så den damen kan nog busa trots sina 16 år på nacken. Matti där emot bockade inte, men rivstartade och bormsade så snabbt så att han gled fram en bit innen han bytte varv,haha. Ja, och så surprise, surprise, tappade Matti en sko i farten i en av sin knäppa inbromsningar!! Men som tur gick inte hoven sönder och hovslagaren vår kunde komma ut redan i morgon och laga på skon tillbaka, så det var ju super!!
 
Som vanligt efter att Matti motionerats såg han lika nöjd ut som han brukar och stod och väntade på sin mat. Köpte annars ett nytt foder till Matti idag, Builder Mix. Så att Matti ska få de proteiner han behöver när vi tränar så ska jag pröva på det här nu och se hur han blir. Så kanske det är en "Biffen-Matti" jag bloggar om här på bloggen nu då om några månader?? Haha. Så får se nu då hur humöret och energin tar form. :)
 
 
 
 
 
 
Bus

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo