Ursäkta

2012-11-26 @ 16:00:38
Jag ber så hemskt mycket om ursäkt då jag lovade den mycket spännande videon redan till lördags, men hann absolut inte på lördag och igår var jag lite bakis + busy så blev inget då heller, så den håller på att laddas upp på youtube som bäst, så efter detta inlägg kommer den hit! :)
 
LÖRDAG
På lördag red jag och Cessi alltså ut i terräng så tidigt på morgonen att vi var uppe på hästryggen före solen hunnit sig upp. Vi var en lite kortare runda idag men hade högre puls för hästarna, blev alltså mycket trav och galopp, roligt tyckte Matti som vanligt när han fick sträcka ut riktigt ordentligt i galopp! Fast i början var det mindre trevligt att galoppera bakom Marikje då man blev lite lortig i ansiktet, så vi kutade istället förbi lerskvättarna. ;)
 
När vi kom tillbaka till stallet blev jag så glad när jag tänkte tillbaka på hur det var när vi red ut för ett år sedan. Då vi red ut i terräng hade jag svårt att få Matti att riktigt tagga till, jag fick jestas använda ridspöet för att få honom ordentligt fram i TERRÄNG?! När vi red först så gick Matti så segt och med osäkra steg, medan vi nu galopperar om Marikje på långa tyglar, och Matti går med självsäkra steg först njuter av livet. En helt annan sorts terränghäst med andra ord! :)
 
 
 
 
 
 Syns inte så bra, men bra mysigt emd lera i ansiktet och kläderna ;)
 
 
SÖNDAG
Igår red vi ut i terräng igen, men då med Lena och Glod som sällskap. Jag och Lena hade båda varit på samma fest kvällen innan så vi var båda lika sega då vi kom till stallet så blev mest skritt och lite trav av vår terrägnrunda. Men det passade lika bra, för Matti kändes ganska trött.. Säkert p.g.a. att han byter till vinterpäls, eller så av lördagens terrängrunda?
 
Nöjd som vanligt var han i alla fall när vi kom tillbaka till stallet och super gosig, så blev lite puss och kramkalas  innan jag åkte hem.
 
 
 
Matti vill också vara med och mysa med Amanda och Jerry
 
Bus

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo