Hästloppis

2012-09-24 @ 12:08:00
Visst köpte jag lite småsaker till Matti när innan jag ägde honom också, men nu när jag står som ägare till honom så blir det mera praktiska saker som står på inköpslistan och ska inhandlas.
 
Igår beställde jag efter en sadel åt Matti (yepp ni läste rätt en Stubben special made for my Maestro), så det är bara att vänta nu då på besked av de vid Stubben i Holland. Kan ta upp till 6 veckor (suck!!) innan jag får den och då är det ändå inte 100% att den sitter, men vi får hålla tummarna!
 
Sen så älskar jag bara Facebook-gruppen "Hästloppis", där är det finlandsvenskar i österbotten som säljer hästgrejer. Lade upp en annons att jag söker reflextäcke, hackamore och tömkörningsgjord och vips hade jag allt detta efter bara några minuter. Så mycket bättre att köpa begagnat av andra som inte har nytta av det än slösa mycket mera pengar på nya om de begagnade ändå är i användbart skick! :)
 
Så nu när jag betalat och hämtat grejerna kan jag rida i mörker utan att vara rädd att vi inte syns, och jag kan ännu bättre variera träningen med Matti så han inte tröttnar utan är med på noterna hela tiden. Win-win situation. :)
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo