Att hitta motivation

2013-04-25 @ 11:54:00
Jag kan erkänna jag inte haft så mycket motivation på sistone, högst antagligen beror det på all stress, men efter lördagen så lugnar det i sig och vardagen börjar rulla på igen som vanligt.
 
Min dunderförkylning har kanske varit största boven, men som tur har jag underbara Suvi som hjälpt mig och Juulia så Matti inte behövt lida bara för att jag varit sjuk eller omotiverad, så på det sättet känns det skönt. Junior-cupen blev ju framskjuten eftersom det var Herpes-virus som härjade här i trakterna, så Juulia och Matti har itne kvalat ännu, därför rider Julia ännu Matti 1 gång i veckan, och på söndag ska de hoppa om de får tränaren till stallet.
 
 
Idag ska jag och Matti hur som helst ut i terräng i sällskap av Linn och Robin. Linn åker iväg med Robin till Helsingfors nästa vecka och är där över sommaren så det kommer blir ledsamt. Lillon och Matti ska försöka stå nu i början tillsammans och se hur det går, och till sommaren ska antagligen Matti stå med en häst vid namn Calle om de kommer överens!
 
Underskrifterna för vaccinationen under min tid med Matti är i skick, nu måste jag bara jaga en annan veterinär som vaccinerade Matti när han ägdes av förra ägaren, så vi får se nu då om jag får tag i henne och om hon har kvar i sitt system att hon vaccinerat Matti, annars msåte jag ta grundvaccinationen om.. suck.
 
Så kanske det är min flunssa, krånglandet med vaccinations-underskrifterna, herpes-viruset som härjat, nya praktikplatsen och tidsbristen som gjort min motivation tryter, men nu ska jag försöka ändra på det! Idag ska vi bara njuta, och i morgon så ska jag se om någon vill hoppa lite på eftermiddagen med oss. :)
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo