Helt fantastiskt!

2013-08-28 @ 21:51:34
Ikväll stod cavaletti och hoppning på träningsschemat för mig och Matti. Jennie kom i vanlig ordning ut och höll basic övningar till oss. Vi var inte ensamma på lektionen utan Ansu och Tepa hängde på även de, och vi alla fyra var så otroligt nöjda när ridpasset var slut, det ahde gått så bra!
 
Vi började med travbommar och koncentrerade oss å styrning, gas och broms. Efter det blev det galoppbommar och något hinder. Super bra övningar till oss, och känslan blev riktigt bra ibland och jag kände  för första gången på länge hur roligt det var att hoppa! Matti var pigg och lyhörd och lyssnade super bra så länge jag själv red rätt. Jag kan inte annat säga än jag har en häst som passar mig som handen i handsken. Vi satsar inte på att nå Eliten, och kanske aldrig kommer kunna placera oss särskilt bra i några tävlingar, men tusan vad kul vi har tillsammans. Skulle ALDRIG byta ut min Matti mot något i världen!
 
 
Min vän Lena var så go och filmade, men hinner inte lägga upp filmen idag, så det får bli i morgon, men ni får någon enstaka bild som han knäppas innan Lena började filma istället. Gosh, jag är på så bra humör efter kvällens ridpass. Matti kändes så bra och lyhörd, och övningarna var så perfekt till oss idag! Tack fina du Jennie!!
 
Enda hoppbilden, hehe, så sitsen e åt skogen, men videona får ni se i morn. Nu ska jag ta natten!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo