Klippningsdags

2013-08-30 @ 13:49:00
Idag blir det klippningsdags! jag ska precis åka via apoteket och hämta ut lite lugnande pasta och sedan blir det att tuta och köra med klippningsmaskinen! Jag väljer nämligen att lugna ner Matti då han inte blivit klippt tidigare så inga hemska situationer eller känslor uppstår.
 
Eftersom jag aldrig klippt någon häst tidigare så lovade snälla Sophia hjälpa mig och lånar ut sin klippningsmaskin, men bara för säkerhetsskull då jag inte tror Matti någonsin blivit klippt tidigare så får han lite lugnande.
 
Varför jag klipper redan nu är för att han redan börjar tendensera att bli grisleybjörn i pälsen och svettas så mycket på halsen, var sadeln ligger och sadelgjorden, svetten ordagrant rinner på honom om vi galopperat mycket, så därför klipps han redan nu då vi ändå tränar ordentligt och så att det räcker med att ha ett fleecetäcke på honom för att torka efter träningspasset. Sen får vi se då hur ofta vi måste klippa honom nu i början, antagligen snart igen?
 
Brukar du klippa din häst?
 
 
 

Kommentarer
Postat av: AnnaK

Jag har ingen häst så jag brukar därför inte klippa, men skulle jag ha en häst igen som inte bara går och skrotar i hagen och som odlar vinterpäls så skulle jag absolut klippa. Hellre att slänga på täcke än ha en slö och svettig häst som inte orkar arbeta fullt ut. Tycker du gör helt rätt!

Svar: jo, för vem skulle inte bli helt slut med den där pälsen på om man måste arbeta lite tyngre pass? ;)
Annu Åkers

2013-08-31 @ 10:46:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo