Ledig dag

2013-08-08 @ 10:06:47
Igår kväll red jag och Matti lite dressyr på 25 min och sedan 20 min fram o avskrittning. Det gick se så där. JAg har hela tiden sedan dressyrtävlingen försökt rida honom mera framåt för att få det till vardag och något naturligt för Mattis del, men varje gång jag försöker det så tappar han lättheten och mjukheten framtill. Jag vet inte ritkigt vad jag gör för fel. 
 
Sedan försökte jag också rida på kortare tygel igår och verkligen försöka tänka på att vara så lätt, så lätt på hand, men det kan vara att Matti var trött i musklerna efter hoppningen eller något för jag förstår inte annars orsak till hans beteende, eller så hade han en sämre dag.
 
Idag får han hur som helst ledigt eftersom det är konstensnatt här i Vasa och jag ska vara med i Artisticas årliga hairshow. Så är ni intresserade av häftiga frisyrer (inte traditionella utan faktiskt konstverk) och häftiga kläder (extrema) så ska ni komma och kika på showerna kl 18 & 20 till gågatan nära Fondis & Hesburger var showen tar plats. Ses där! :)
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo